Jump to content
GIGN Forum

Čīteris.


Kriksis!
 Share

Recommended Posts

Sveicināta administrācija, neatradu sadaļu "Čīteru demo&IP", tāpēc rakstu šeit.

Vēršos pie jums ar lūgumu nobanot sekojošus spēlētājus, par sekojošiem pārkāpumiem:

Spēlētāja niks - INSTEYJKEEE_

Spēlētāja pārkāpums - WH

Saīsināts stāsts, pievienojās ~15 minūtē, jebšu 11 raunda sākumā, no tā momenta arī varat skatīties šo cilvēku, jau pirmajā raundā spilgti parādās, ka smoke nav šķērslis un kā viņš skatās caur sienām virsū, ja kādu māc šaubas, noskatamies ar WH. :thumbsup:20.10 sekunde, ar wh redzam, kā viņš uzrauj mērķi uz pretinieku, kas atradās aiz sienas un kastes, 20.32 izskrienot no tuneļa, atskatās un caur kasti pamana, ka t's sēž aiz tās, tamdēļ nedaudz nobremzē un tizli atskatās, gala rezultātā apraujās un tiek nosauts. Šis savukārt spēlē ļoti piesardzīgi un ir samērā skillots&opatnijs spēlētājs, wh slēpj lieliski, bet ieskatoties ir teicami redzama wh klātbūtne viņa spēlē.

Spēlētāja niks - Infeasible

Spēlētāja pārkāpums - WH

Pirmos 15 raundus, pilnīgs bots, šaudās kautko skraida, nu tāds viduvējais krabis, tad pēc starpgadījuma, kur no Infeasible izskanēja kkādi apvainojumi kādam, par to, ka ar wh spēlē, viņš ierubīja pats, viss sākās ~20 minūtē, 22.30, kad atskrien mazleit atpakaļ uz bāzi, tad skats iefokosējās diognāli stūrī uz kasti, kur ar wh labi saskatāms kontraterors, 22.05 tupjot gaida, un pirms jebkāda vizuāla kontakta paceļ mērķi precīzi līdz kontras galvai un visizcilākais moments ir 22.53 sekunde, situācija ar awp raustoties mērķi uz atpakaļu iet uz priekšu, ar ieslēgtu wh jo sevišķi labi redzama epizode, protams pieredzējuši sūdzību izskatītāji var iztikt arī bez tā :thumbsup: Šis čalis spēlēt nemāk ne bez, ne ar wh.

Tagad vispār ir baigi modē tā prasmīgi slēpt wh, viņus arīdzan ir grūti pieķert un noķert, bet ja tā labi paķidā un noziedo kādas 40 minūtes, lai izskatītu dēmo to minkstināšanos un wh var saskatīt, mazliet līdz brošai šitas viss, tāpēc arī saņēmos uzdrukāt. Pats adminēju kādus 3gadus ng, bet pēc pajukšanas pa laikam iegriežos šajā komūnā, kāds man teica, ka te adminu baigi daudz, bet nereti to serverī nav, vai gluži vienkārši nepievērš uzmanību, piemēram manis teiktajam adminčatā, vai arī nespēj saskatīt pārkāpēju, vēl es jums ieteiktu ierīkot tādu pluginu, kā amx_spectate, kas ļauj adminam palikt "neredzamam" t.i. - izskatās, ka viņš ir dzīvs un normāli piedalās spēlē, kautgan patiesībā viņš speco, jo mūsdienu hakerīši ir baigi gudrie, redzot specos kādu adminu, vai da jebko aizdomīgu, spēlē kā boti.

Par IP, nav, nemācēju paņemt, zinu, ka NG bij iespēja tos paņemt ar xlist, šeit tādas nav. Prasīju patstāvīgajiem spēlētājiem, neviens neko nezin, varbūt ir iespēja no LOGfailiem ip dabūt, karte(pēc hltv ziņām) sākās 15.46 !

Boldā iezīmētās ir minūtes/sekundes

SaRARots un pieejams visiem ātrākai lejuplādei DEMO

Paldies par uzmanību!

Edited by Kriksis!
Link to comment
Share on other sites

http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=9480 :)

Nesapratu, man viņš tur jāmeklē, vai jāievieto, vai ko Tu ar to topiku gribēji pateikt?

edt. epix, to demo sadaļu es ta atradu ^^ Demo ir pievienots manā pirmajā postā ;) Un kā gan es varētu tik detalizēti izstāstīt, ja man nebūtu demo? ^^

Es biju domajis kur likt demo ar vaininieku ;) piem ng, bij atseviska sadala - citeru demo&ip

Edited by Kriksis!
Link to comment
Share on other sites

Nice :) Būsi labi pastrādājis, lai visu šito savāktu, uzrakstītu un iemestu šeit :)

Jā, tas ir murgs ar tiem čīteriem, es parasti mēģinu kādu adminu noķert tepat forumā, rakstot pm, jo mirc nelietoju.. Protams, gadās, ka daudzi ir darbā/skolā un nevar ienākt, bet parasti te kādi pieci admini gan ir un viens no tiem gan ieskrien, izbano smadzenes un iet ārā ... Vēl 3 dienas atpakaļ bija šāda pati situācija, ka vajadzēja adminu un TO NEBIJA plkst. 10 no rīta :D

vispār šī ir viena no tām sadaļām, kuras šajā forumā mīlu, otra ir tiesības uz servera, jo tur raksta totālu murgu :D

Link to comment
Share on other sites

Empty katram ir tiesibas uz savu viedokli un es neprasīju un nemaz negaidīju, ka sūdzība tiks izskatīta 29 septembrī, kad tā tika uzrakstīta, bet nu divu dienu laikā nekādas miņas no adminiem, kas būtu ieinteresēti šito indivīdu izbanot.

Vēlviens zīmīgs fakts, ka pats infeasible zin par šo topiku, ir apskatījis to, taču neko sevis attaisnojošu nav rakstījis, kas jo vairāk liecina par to, ka ir čītojis un nav ko piebilst šajā visā.

*DEAD* Kriksis! : nobano infeasible

Kriksis! : foruma stav topiks

Infeasible : zinu

Infeasible : paldies

(ADMINS) Kriksis! : kur pieradits, ka vins cito

Infeasi

Otrs, sadarbībā ar Deadly ir nobanots.

Vēl jutams atbalsts sāk parādities no dažiem adminiem, par ko prieks.

Baidaties visi whašņiki, esmu jums aiz muguras :X

Link to comment
Share on other sites

Par to INSTEYJKEEE_ jau vairāki movie ir ar neapgāžamiem pierādījumiem, ka viņš čīto. Tāpat man vēl uz kompja kkur mētājas vienas mūsu, Lunatics GotGame spēles demo, kurā uzskatāmi ir redzams, ka viņš čīto. Ja es personīgi ieraudzīšu to kropli serverī, tad nemaz netērēšu savu laiku, lai viņu vērotu, bet gan vnk bez sirdsapziņas pārmetumiem uzreiz nobanošu!

Nav sanācis tik dziļi iedziļināties banošanas iespējās, taču ja kkādīgi ir iespējams no tā demo, par ko Kriksis runā, uzzināt tā krifeļa IP, tad droši uzrakstiet man PM kā tieši, un es nenoslinkošu un nobanošu viņu!

Par to otru gan neesmu neko dzirdējis, neņemos spriest...

peace!

Link to comment
Share on other sites

un tu tagad gribi, lai es 24/7 sēžu serverī un gaidu, kad parādīsies tas viens pidars?

labi, paldies, ka painformēji par čīteriem, ja kāds admins būs nākamreiz online, tad arī viņu nobanos.

es nesaprotu par ko tu tagad sūdzies. tagad sāks te katrs reportēt pa 2-3 čīteriem, un tu gribi, lai admini tagad izskata cauri visas tās 1000 demkas, kurās labākajā gadījumā 50% no reportētajiem būs čīteri (es nesaku, ka tu nemāki atpazīt čīterus, bet būs daudz tādu, kas nemāk).

es nesaku, ka šim topikam nebija jēgas, paldies tev, droši turpini ziņot!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...