uyinaators Posted March 26, 2005 Report Share Posted March 26, 2005 Nu ko apsveica gign serveri ar atgrieshanos, ziedi buus kaut kad uz pavasara pusi, kad buus kur sapluukt NU, tad luuk ko es gribeeju - luudzu paarlikt tiesiibas no nika uy uz vnk uy, kaa arii, ja tas ir iespeejams, pievienot taadu sadziive noderigu komandu kaa xb (tobish lai es vareetu buut ljauns un banot 4iiterus) paldies par uzmaniibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 27, 2005 Report Share Posted March 27, 2005 vel jau pilnibaa nav atgriezies servs, es tikai pluginus visus sataisiju... lai velak nav jachakarejas... gaidu uz neta pieslegumu joprojaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted March 27, 2005 Author Report Share Posted March 27, 2005 vakar speleeju gigna, un pienjemsim man pings bija ideals, sajuuta takaa speleetu lanaa, bauda tev gadiijuma provaiders nav mits? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 27, 2005 Report Share Posted March 27, 2005 nee man provaideris ir suuds vienkarshi es te panjeemos nedaudz ar trafika-limiteriem, uzliku CS prioritati augstu, tapec ari pings labs bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted April 5, 2005 Author Report Share Posted April 5, 2005 nu cik es saprotu serveris ir atgriezies, tas noziime ka man luugums kljuust atktuaals......un es gaidu atbildi Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 pag pag, tu gribi niku "vnk uy"? es kaa stilists to nespeeju pieljaut. vot ja buutu "kkaads vnk sk uy prtmz" vo ta buutu reaalais shits. abet tagad Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 ljaujies macho , ljaujies bet uy`am REC , vismaz buus kaads kas pabano kretiinus Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 vispar es arii neatbalstu "vnk uy" kaukads ne parak izdevies niks Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted April 5, 2005 Author Report Share Posted April 5, 2005 nu vispaar baigie juus esiet, nu lai jau buutu - izskatu ierosinaajumus sakaara ar manu niku galvenais lai tur buutu iekshaa uy. Vispaar es negribu mainiit, es vienkaeshi gribu "upgreidot" to. Tapeec izveleejos viss vienkaarshaako variantu vienkaarshi (vnk) uy. Jaa ... jaa jus pareizi saprataa, tas ir vienkaarshi Marijas iespaidaa.....nu patika man tas seriaals nu tad vismaz ban tiesiibs man pievienojiet ! paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 nu tad nafig kaukaadu vnk tur vajag - raksti vienkaarshi, nafig kaukaadu vnk. tas vnk nav forshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted April 6, 2005 Author Report Share Posted April 6, 2005 nu labi, ja jau juus neatbalsta mani shaja dziive svariigaja posma (nika upgreidoshna) lai jau paliek vecais labais uy......pats par sevi saprotams, ka es apvainojos, bet tas nu taa starpcitu , svariigaakais ir jautaajums - buus man xban vai nee ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 burviigi komanda ir xb - usage - xb 0 tu chiito. citiem gadiijumiem diezvai permbanu izmanto. Ja nu vieniigi kaads izcils mutes bruukjeetaajs vai saveejo shaaveejs gadaas. have fun Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted April 6, 2005 Author Report Share Posted April 6, 2005 thank you Margaret nu man liekas tagad droshi var sleegt ciet topiku, kameer kaads nav aptraipiijis manu labo vaardu. ps. naavi chiiteriem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts