Jump to content
GIGN Forum

Serveris


Recommended Posts

Nu tā,esmu ķipa visu to ,ko tur vajadzīgs izdarījis,tik beigās,kad jau esmu atkrakojis swds.dll un veel arii hlds.exe katram gadijumam ,slēdzu ta iekšā CS un sāku bombīt csu,slēdzu savu lokālo servera adresi,bet rāda invalid cd key. Tas ir joks?Es tak atkrakoju,protams aizeju pie drauga NoWon saucamā kraka ,veicu vēlreiz šo procesu,bet tomēr tagad man izlec kaut kāds I/O error 32.Pēctam iemēģinu savu parasto IP adresi ,kas manā gadijumā ir 81.198.186.2,bet serveris pie tās vispār nekonektējas.

edit:Vēl vēlos pateikt,ka man ir Rūteris, un nezinu tā paroli,provaideris nedod,tapēc nevaru tur neko atbloķēt,bet nedomāju ka šajā gadijumā būs problēma.

Edited by Termaita kungs
Link to comment
Share on other sites

Piekrītu par postiem :P

Amm " Bertuliinii '' sēdi savā nyd forumā un klusē .

Amm Sakarā ar šo jautājumu par firewall ir tāda lieta ja tu viņu esi nopircis tad provaiderim ir jādod pilna pieeja , vai arī izdari sekojošo , pamēģini ielogoties ar niku admin un paroli atstā tukšu.

Lūk neliels ieskats šeit

Ja nesaproti neko pa ru tajā dedicated-server.ru , vai arī citos ārzemju forumos , tad nāc uz http://www.eurogames.lv vai gign.lv forumu pārsvarā esmu eurogames.lv forumā !

Link to comment
Share on other sites

Nu es caur kompja firewallu atbloķēšu 27015 portu,ja nekas neies,atradīšu citu tēvu ,kas varēs pavilkt 15 slotus 24/7 bez procesora :D

edit:Esmu pirms kādiem kadiem 2.taisījis serveri,tad arī bijis rūtera kungs,bet savam serverim pats varēju piekonektēties.Man liekas problēma ir cita,ka rādās errors,kāds redzams augstāk.

Edited by Termaita kungs
Link to comment
Share on other sites

Stulbs esi?!

Labi, bet ja par tēmu runājam ATRODI DAŽĀDUS SWDS.DLL un PAMAINI SV_LAN 0/1 UN VAIRĀK ŠAJĀ TOPIKĀ NERAKSTI, JO TAVA PROBLĒMA IR DAUDZ REIŽU APSPRIESTA!!!!!!!!!!!!!!! :axe: :axe: :axe:

Link to comment
Share on other sites

:D ja viņam parāda kļūdu kas nav saistīta ar connection, značit rooteris + fw nav vainīgs. Vainīgs ir swds + sv_lan 1/0 atiecīgam krakam... Laikam to grūti saprast?

Ēm,lol =D es neemsu daunis,es jau to arī mēģinu ieskaidrot ka pie vainas ir RūterisZzz, maza iespējamība ka FW XD

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...