macho Posted July 3, 2005 Report Share Posted July 3, 2005 es negribu mekleet shinii topikaa bet te 99% tas tika uzrakstiits kaads parametrs pie target loga jaanoraada. + to mieriigi var internetaa atrast. neesi slinks. p.s. zBoti tika izmantoti Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOCKE Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 plzzz paliidzt!!!!!!!! kad palaiz to kraku kas jaanam ??? metod s dll.onli metod a metod b tested metod c tested luudz kaads gudrais paliidzt!!!!! TAUTA PALIIDZAT!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOCKE Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 es neko nerubiiju worm help plzzz!!!!!! atradu to kluudaino failu bet nekas ar to kraku nesanaak !!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Nesanāk! un nesanāks arī - šis vis ir joks un jūs instalējat pasaulē lielāko vīrusu, liecieties mierā kamēr nv pa vēlu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gariks Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 es neko nerubiiju worm help plzzz!!!!!! atradu to kluudaino failu bet nekas ar to kraku nesanaak !!!!!!!!!!!!!!!! Ja tu taisies likt uz servera C-D, tad tāpat tev ar to cracku nepietiks. Labāk nopumpē šeit swds.dll failu, viņš tev ies gan ar C-D sv_lan 1 režīmā, gan arī bez C-D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 es neko nerubiiju worm help plzzz!!!!!! atradu to kluudaino failu bet nekas ar to kraku nesanaak !!!!!!!!!!!!!!!! Vot bļe daunis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 laikam jaauztaisa jauna memberu grupa "daunji, kas taisa cs serveri" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaanis Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Es taisiiju, un viss sanaaca tikai man job*** IP Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOCKE Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 gariks rulleee!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gariks Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Prieks, ka palīdzēju Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Es taisiiju, un viss sanaaca tikai man job*** IP ieej www.no-ip.com vai arii off.lv, un tur dabuun briivu domain, piemeeram drug.off.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 VAi ta domēni netiek reģistrēti uz IP??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Kur es esmu pielavis kludu, ja man paraada taadu ***** kad konekteejos! VALVE validiation rejected P.S. Esmu uzlicis arii CD 4.29.0 servera, peec instrukcijas, tas konsolee neko neizmeta raadija ka iet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gariks Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Kur es esmu pielavis kludu, ja man paraada taadu ***** kad konekteejos! VALVE validiation rejected Pareizi uzrakstīji desktop ikonā targetu: +sv_lan 1 -nomaster Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 1) izveidojot shortkatu es nevaru nomainiit to uzrakstu, kas ir pie target.... tikliidz ielieku peedinas taa man raksta, ka ''the name is not valid'' 2) kas ir jaadara ar to hlnowone.exe? pliiiz help Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epitome. Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 tas suuds nav jaaliek pedinaas. vnk. bliez pa SPACE un tad raxti to garo textu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Navigators Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Paklau baigie suudi es varu palaist serveri ar amx viss ir chiki briki izdariju pilnigi visu 2 reizes pats varu ieiet, bet man draugs par piemeru vinjs gaja tipa iet ieksa, bet vidu apstajas un neiet talak, vai otram draugam lidz vidum aizgaja un izmeta vinu ara vai arii vel ka vispar neaizgaja.. nevaru izturet palidziet http://www.nl.eclub.lv/ntl][N-T-L]' Clan Web Link to comment Share on other sites More sharing options...
ParAdoX Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 liels thx Garix bez vina man liekas es paliktu debiils un worm man taa liekas ka aar tavu craku kkas nau kaartiiba izlasiiju 139 reizes paarinstaleeju 17 reizes un rezultaataa tikai nowon bet pateicoties gariksam man vis iet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gariks Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 1) izveidojot shortkatu es nevaru nomainiit to uzrakstu, kas ir pie target.... tikliidz ielieku peedinas taa man raksta, ka ''the name is not valid'' 2) kas ir jaadara ar to hlnowone.exe? pliiiz help 1) Pēdiņās var būt tikai links uz pašu *.exe failu, tas ir "C:\HLServer\hlds.exe" pēc tā jau ar atstarpi iet flagi, piemēram, -consule -game cstrike +sv_lan 1 -nomaster -insecure +maxplayers 18 +map de_dust2 2) Tas nowon crack ko piedāvāja worm's man diezko nepatīk (daudz jebāla). Viss vienkāršākais manuprār varētu būt šis. Bet tā kā vecie cracki tāpat neiet ar jaunāko C-D, tad nav ko pūlēties un viegli var nopumpēt nowonu cracku šeit. Tas iet ideāli gan ar C-D, gan arī bez tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 (edited) sorry, bet lai uztaisiitu serveri vajag mazliet smadzenju, ja jums vinajs nava buy 9-1, pat man teevs saprastu visu un uztaisiitu cs serveri bet juus pzc .... tach ja nemaakat kaut vai bishk angleni tad nekjeraties nemz klaat Edited July 8, 2005 by fasty Link to comment Share on other sites More sharing options...
gatis112 Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 (edited) kad visu to izdaru tieku liidz pedejam kad pajiegt ilgs laiks un tad kautkaads Winsock erors ar kautkaadiem cipariem..paliidziet plz...meiginu un meiginu atkal bet visu laiku tas errors +HLDS update tool tagat man ar grutiibaam kacaajaas Edited July 9, 2005 by gatis112 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gatis112 Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 Es pilniigi visu kas rakstiits esmu izdariijis...tikai manu serveri piliekot pie favoriitiem neviens iznemot esss nevar redzeet un man nesanaak sev uzlikt admina tiesiibas paliidziet kaads Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 Hmm - es varu paliidzeet - par 20'000 $ ielaidīšu lodi pierē PS - patīk kā šitie visi (ar retiem izņēmumiem) cenšas taisīt serverus, kuri nekad netiks izmantoti!!! Tikai taisa tādēļ, lai būtu taisījuši - no sērijs: A ko es nevaru vai! Un klusībā cer ka šis servers, kad būs pabeigts, tak kādreiz būs viens no populārākajiem ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalejs Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 mosh laiks sho topic vert ciet vienigi tad saksies jaunas topick eras ar visadiem tamlidzigiem jauatjumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts