rusty Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 ar šo topiku vairāk vēršos pie worm. vēlejos pajautāt, vai gign'am ir iespēja (fiziski) paplašināt savu geiming klāstu un komūnu ar cod4 serveri? domāju, ka cod4.gign.lv varētu dot vēl lielāku cod4 dzīvot spēju latvijā. protams vēl ir lietas kā vai vispār tu, kā arī gign apmeklētāji ko tādu vēlētos. cod4 ir spēle, kam pasaulē ir diezgan liela piekrišana - visos lielajos turnīros tā ir. izveidotu Pro Mod serveri, kas piesaistītu ārzemniekus, kam patīk mazliet nopietnāka spēlēšana. par to spriežu pēc tf2. nu ja. interesē tas vai ir iespējams un vēlās, un, varbūt, ir kādi citi plāni ko pievienot gign? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 es noteikti iečekošu šito sūdu, kad jaunu kompi dabūšu besī tā punkbuster huiņa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted September 17, 2008 Author Report Share Posted September 17, 2008 (edited) labākais, ka tik detalizēta spēlē iekš online ir ļoti interesanta. vairāka veida misijas ir. kā arī pakāpes. lvl55, kad tu kļusti par ģenerāli. ik pa kādiem lvl vai izietiem achievmentiem tu iegūsti vainu jaunu ieroci, vai kādu daļu ierocim, vai iespēju mainīt tā krāsu. kā arī peak's jeb iespējas. Iron longs, 3 granades, Sprint, Health utt..kādi 30 man liekas - protams var izvēlēties tikai kādus 3 vai 4. atkarīgs no tava main ieroča. 5 veida kombinācijas jeb profilus var izveidot... pilns ar staffu, kas to padara interesantu. Edited September 17, 2008 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 citejumachocitejumacho.. saistiba ar jauno kompi.. bet es noteikti neiebilstu pret shadu geiminga klasta papildinajumu ja tur piedalas Polly Shanon.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Es arī labprāt tad sāktu COD4 online spēlēt, bet cik es sapratu visi tie punk-busteri un citi šiti ir vajadzīgi, ja? Bez viņiem nekā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted September 17, 2008 Author Report Share Posted September 17, 2008 (edited) nu tas ir salīdzināms ar hl guard. nekas nav jāslēdz iekšā. instalējot spēli viņš pats piedāvās. un viņš tiek palaists automātiski. nekas nav jādara. spēlē normāli. vnk, kad bano, tad no tevis tāpat kā buster screen paķer. cik zinu, tad nav pat jābano. vnk liec uzņemt screen, kas tiek saglabāts tev kompī vai uz servera (hvz), tad pasties un vari pateikt vai ir wh. laba lietiņa. Edited September 17, 2008 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Jaa es arii esmu par! Taakaa man tf2 nepatiik un cs arii jau saak apnikt mosh vareetu sho speeli pievienot gign speelju klaastam! Tiaki vai servaks pavilks, vareetu pat noziedot 4iiteru midzeni csdm Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted September 17, 2008 Author Report Share Posted September 17, 2008 cs serveri neko dižu nerij worm vārdiem sakot (100 punkti kautkur lasiju). web un tf2 gan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 personīgi man COD tipa spēles nepatīk un visticamāk, ka es viņu nespēlēšu, bet ja nu tautai ir piekrišana un wormam brīvs laiks, tad kāpēc ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 cod4 zabis spēle, esmu par! Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 cod4 man jau kādu laiku ir aizstājis cs. būtu ļoti priecīgs par cracked cod4.gign.lv projektu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 Buus tik jaapeerk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 Ja ar creckoto spēli varēs tikt, tad es esmu PAR!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 šitie jūsu PAR ir 30%, pārējie 70 % ir tas, vai worms gribēs ar to ņemties.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 Esmu par! Shitaa speele man patiik! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 Promod smird. Hardcore vai arī parasto, bet obligāti ar mainīgajiem spēļu tipiem ( nezinu, kā lai savādak pasaka ) vienu mapi iet Team DeathMatch, citu mapi Search&Destroy vēl citu ir Sabotage un tā tālāk. Vienīgais viņš būtu jākrako, jo oriģinālās spēlēs ( tā pat kā steamots CS ) nav tik ļoti populārs, kā parastākie krakotie pači ;] Maz maz to LV komūnu, kas ir papūlējušās labu COD4 serveri izveidot un GIGN manuprāt būtu diezgan apmeklēts serveris ;] P.S. rusty tie nav peak's bet perks un maksimāli tie ir 3. Katrs līmenis dod jaunu ieroci, jaunu perku. Tā pat kā Tf2 noteikts skaits killu ar kādu ieroci atver kādu achievmentu un ieroča krāsu un vispārīgo modify. CoD4 rox Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted September 18, 2008 Author Report Share Posted September 18, 2008 Pro mod ir DAUDZ augstāk skillota spēlē. ātri apniks pwnot parastu pub. protams, jautājums ir diksutējams. vnk grūtības pakāpe kā arī nepieciešamais IQ līmenis ir daudz augstāks. pimrs pārinstalēju (ka mani kaitina atkal, ka nav visi ieroči. jūtos vainīgs, jo nekā cita bez GL klāt nav...bet kauns spēlēt ar to) pāris dienas pastaigāju pa Pro mod serveriem. man iepatikās...iespējams, ka varbūtējajam gign cod4 serverim, tas nebūtu labākais varijants. un protams - visa veida misijas. jāpaskatās ko worm uzrakstīs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 Lai paliktu visi līmeņi ir jāieiet settingos un jānokopē pašreizējas cd-keys ;] Jau 3 reizes pārinstalējis esmu, bet līmeņi un visi achievmenti palikuši vecie ;] Saproti vienu - nav tik daudz mums to pro spēlētāju, kas to promodu spēlētu, kas pašlaik ir redzams gamerx serverī, kur reāli tikai lēkā un meklē jaunas vietas, kur ienikāties... Tā nav spēle. Protams, ka promodā ir savas grūtības un savi bonusi, bet tas nebūs tā vērts un tas nevainagosies ar panākumiem ;] Cik ir pašam zināms instalācija nav tā pati grūtākā, bet nu reāli cik tas rij resursus es nezinu. Jācer vien, ka šitas varētu būt realizēts un būtu jauna vieta ārdīšanai ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted September 18, 2008 Author Report Share Posted September 18, 2008 mhm. kopš outlaw cod4 aizvērās, kas bij salīdzinoši apmeklēts latvijā man vairs nav zināmu vietējo serveru, kuros arī kāds būtu..gamerx ~ 10 cilvēki, kas nekam neder. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 (edited) Spēlēju ārzemniekos, parasti Hardcore cracked ( piem enculo un vēl viens franču serveris ) šeit vari pameklēt labus serverus savai gaumei ;] Edited September 18, 2008 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted September 18, 2008 Author Report Share Posted September 18, 2008 lol frankeys pirmajā vietā visu dienu tur šodien dragāju...bet nu aim lietotāju viņiem netrūkst. baigi liels serveris. TDM mape paiet ~ 5 min. 2 k punkti komandai nekā nav... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 Ranks saglabājās kkādos savefailos nevis cdkey. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 Offtop - neviens nezin, kāpēc man nesanāk lejuplādēt no servera dažas jaunās mapes, kā piem chinatown vai broadcast? Vienkārši izmet no spēles pieprasot kādu, it kā trūkstošu, failu, kas kā jau loģiski domājot tika nomainīts, bet bez rezultātiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 Labas spēles ir jāpērk!!! Pašam ir original CoD4 un serveri, kuros spēlēt, ir vairāk kā vajag. Nedomāju, ka gignam vajadzētu taisīt kkādu krakotu cod4 serveri, kur tikai apgrozīsies lv komūna. Būs official serveris - nebūs problēmu ar tautu - gluži tāpat, kā tas šobrīd notiek ar tf2 serveri - pāt vēlā naktī ir ap 20 purni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted September 19, 2008 Author Report Share Posted September 19, 2008 tf2 ir half steam. lai ieietu vajag tik pašu steam programu nevis orģinālo spēli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now