Nak3D Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Gribu iepumpēt filmu savā mobilāja, bet saskāros ar nelielu problēmu. Visu laiku lietoju "Proview Video Converter" lai parkonvertētu mūzikas video un viss bija čikiniekā, bet tagad mēģinot filmu, nekas nesanāk, itkā sāk, bet momentāli uzrāda, ka all jobs done un apstādina ~ pie 13mb. Mēģināju nokačāt k-kādu nokia multimedia šitu, bet tur izšķirtspēja sūkāja un kodeki nebija, citi arī k-kādi ļevie. Tāpēc varbūt kāds var ieteikt kādu normālu konvertieri, kurš covertē uz 320x240 ar MPEG4 codeku un vismaz 1000Kbps bitreitu. Aa, jaaa un audio kodeks parasti man stāveja MPEG4AAC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Jau labu laiku esmu pieķēries šim brīnumam: http://yy.lv/download.php?f=166667 Ja nu noder, ņem par labu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted September 15, 2008 Author Report Share Posted September 15, 2008 Eziic, tu esi betmens, tu mani izglābi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted September 15, 2008 Author Report Share Posted September 15, 2008 (edited) Eziic, klau tu varētu būt Ūltramens, ja atrastu "Armin van Buuren ft Sharon den Adel - In and Out of Love" video, kādā labā kvalitātē. Nava tā, ka es pats esmu slinks, vienkārši no ārzemēm man jāgaida nežēlīgi ilgi, dc++ man nestrādā un no bithaka man negrib vilkt, jo tur tikai 1 seeders, ātrumu galīgi nedod. Protams citi arī var piedalīties šajā akcijā par Ūltramena titulu. P.S. Jā, vēlams lai video nebūtu no koncerta, bet gan tas, kas domāts rādīšanai pa TV. P.S.S. K-gan no otras puses arī koncertā uzņemtos video rāda pa TV, tākā es pat nezinu kā sauc šos video, bet ganjau mani saprata. P.S.S.S. Jā, lai meklēšana būtu efektīga, tā autoram dāvāšu paša filmētu video ar mušu, kura nokritusi uz muguras un nevar apgriezties otrādāk. P.S.S.S.S. Ok, njinada vairāk, parādijās labs useris bithakā, HA neviens nedabūja kruto video! Edited September 15, 2008 by Nak3D Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 vispār jau imho labākais ir VirtualDub... saliec settingus, uztaisi bach convertoru un pēctam vari no kaut kāda šortcuta laist... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now