Jump to content
GIGN Forum

Kaste Nevelk

Sebis
 Share

Recommended Posts

Pagaidam neviens neko jedzigu nav pateicis, varbut she atradisies kaads kursh zin ko vairak.

Tatad problema ir, GeForce 7300 GT jau pie vienkarshi ieslegta datora uzkarst lidz 60 gradiem, un mazais radiators kas atroda uz matesplates ar uzsilst, graadus gan nepateikshu, bet ja uz video pirkstu var noturet, uz vinja vairs nee.

http://img79.imageshack.us/img79/6017/38983220sp4.gif

Iespejams tam taa ir jabut, bet pilnigi noteikti kaut kas nav kaa vajag.

Vairakam spelem ir tada fishka, nevi bremzee un lagi, bet tieshi preteeji vis ir paarak atri, kaa ar speed... Es domaju ka shis abas lietas varetu but saistitas, it ka dators visu dara parak atri, tapac ari paarkarst.

Man pasham shkiet ka vaina varetu but biosaa. Ta ka uz dulo nevelos neko mainit, gribeju uzzinat vai ir iespejasm kaut ko tur samainit lai butu shads "efekts"? Iespejams vaina kur citur.

Winda jau ir parmesta, puteklju nav.

P.S. Spelishu dragashana, pat tadu kur it ka speed gljuka nav, parasti beidzas ar datora pakaarshanos. Nedomaju ka datoram vajadzetu karties uz hl1 :(

Edited by Sebis

Kur lai es tos kulerus bazhu, vinji nav tur paredzeti. Tas protams nenozime ka video nevar parkarst, bet ja vinjai tads nav iebuvets, ganjau vinjia nav paredzets taa sakarst. Uz vecaa datora GeForce 2 pat silts nebij spelejot pirmo half, un vilka ari otro, nerunajot pat pa windows.

Chipsetam tas ir parasta paradiiba but kaa panai, ja? :P Nekad nav bijushi taadi, nezinu.

Nedomaju ka shi problema butu jarisina piebazhot kasti ar kuuleriem, ganjau ir kads iemesls.

Nu vel, es taa nekad nebiju tam pieversis uzmaniibu, bet tas ir normali ka keisaa plust strava? Varbut vienkarshi zemejum, bet varbut kaads issavienojums kas nav ipashi liels, bet noslogo sistemu un tapec vis sakarst. ^_^ Ja tas vispar ir iespejasm. :P

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...