Jump to content
GIGN Forum

Hokejs


MeGaPiiLe
 Share

Recommended Posts

Pagajusho gad ariii AMIISHI sasita CAN a pec tam 1/4finalaaaa can vnk parbrauca paari amiishiem....CAN vnk nav ieskrejushies vel.... Vopshem ja shodien kasham frichiem tad chempis jau buus beidzies shodien :) Jo uzvaretu CHEHUS un ZVIEDRUS mums neizdosies :) Vel jau jauzvar DANJI un NORVEGJI un ITALJI :)

Link to comment
Share on other sites

Hokejs labs, krievi šogad lūzeri un man par to prieks, rīt ieteiktu uzmest aci Zviedriem, cerams samals kreivus lupatās.

Rīt Zviedri pret Dāniju, bet nu ja tu domā tā kopumā, tad jā, laikam krieviem bez variantiem pret zviedriem.

un tagad NHL'ā laikam pēdejo spēli spēlē Blues komanda pret LA. sērijā jau 3:0 un tagad iet 3/3 kur Kings vadībā ar 2:1

ja Blues zaudē, tad var iespējams gaidīt papildinājumus vēl Zviedrija, un vēl dažas komandas. Prediem arī varbūt pēdējā spēle.

Edited by REVENGE
Link to comment
Share on other sites

Kā man patīk Pasaules Čempionāti, varētu biežāk notikt :D Jau normālu piķi toķikā esmu izcēlis :)

Vispār jā...parasti PČ totalizātoros reti kad lieku, bet nu šogad tie koeficienti ir galīgi jocīgi, ka vienkārši nevar nelikt. Tajā pašā spēlē Latvija-Vācija plusā dabūti pāri 100ls.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nenoturējos uzliku uz savu mīļo Washingtonu totikā. Nav džekiem kur atkāpties :) Cerams ka paņems maču !

Cik dabūji? :DD Prieks, ka capitals beidzot ir kaut ko spējīgi parādīt iekš playoff, savādāk citus kadus nekas prātīgs nesanāk...

Link to comment
Share on other sites

Normāli 50ls ir izcelti. :)

Ovi beidzot ir pelnījis celt Stenliju virs galvas. :)

Tagad esmu dziļās pārdomās vai likt uz Latvijas uzvaru vai uz pamatlaika neizšķirtu vai nelikt vispār ! Līdz spēlēi izdomāšu

Edited by Pensionars
Link to comment
Share on other sites

Neliela vilšanās ir, bet cerēsim uz labām beigām, ar iziešanu no grupas. Kaut gan, spēle būs grūta, jo noteikti būs jāspēlē pret kādu no favorītkomandām, bet šodien mūsējie pierādīji, kad ir gatavi cīnīties jebkurā situācijā.

Ja vēl to trešo vārtu nebūtu, iespējams, kaut kas beigu beigās būtu sanācis. Anyway, visi pēc spēles gudri, es tajā skaitā. haha.

Link to comment
Share on other sites

Fuu beigās neuzliku uz šo spēli.

Nu jā Daugavai kaut kā šis Čempis neiet, visu laiku kaut kas pietrūkst utt. Šī spēles vilšanās ir tajā ka netika izmantoti tie 3 ļoti labi vārtu gūšanas momenti, ja tiktu, būtu pa visam cita spēle. Ar vieniem vārtiem grūti uzvarēt spēli. + Trešajā trešdaļā fiziski neturējām līdzi :(

Link to comment
Share on other sites

Uzvara pār Čehiju dotu tikai pašpārliecinātību par saviem spēkiem. Reāli tāpat dabūsim pretī Krieviju vai Zviedriju. Laikam šoreiz būšu par Krieviju, jo komandai ir nopietnas problēmas. Olimpiādē mums bija labāks sastāvs un bijām tuvāk uzvarai. Šodien noraka kļūdas. Vispār es cerēju viarāk no Duagaviņa, jo šobrīd viņš diezgan padaduz kļūdas. Jāuzvar norvēģi un dāņi un uzdevums būs izpildīts. 7./8. ir reāli šobrīd max ko varam izspiest un tas ir liels sasniegums mums.

Galvenais tagad uzvarēt norvēģus.

P.S. būtu Karsums un Dārziņš, tad pirmās divas maiņas būtu ļoti labas un ar Tedija shēmu varētu kaut ko izspiest. Vienīgi vairākums iesūkā pamatīgi, bet ar nakamo PČ tedijs vairāk varēs pielikt, kad jau visi būs apguvuši, kas jādara pilnos sastāvos un aizsardzībā.

Edited by Kaupo
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...