GooD`MeN Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Avangards,aizdomas uzreiz jau 1majaas kartaaas gribeeja izsist lidervienibas,lai finalaa vieglaks pretinieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 "Pelnrušķītes stāsts turpinās..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 CSKa spēlētājiem pēc šīs spēles vajadzēs apsargus, kas nogādātu droši viņus mājās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Un tas 0:7 ir vēl tikai pēc 2.perioda.. pizģets vienkārši. Bet īstenībā prieks par šādu rezultātu, vismaz ir redzams, ka nevis mēs bijām vāji, bet gan maskavieši stipri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Avangards turpina pārsteigt Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted March 11, 2009 Author Report Share Posted March 11, 2009 aāāk dievs. Bija palikušas 4 sekundes līdz beigām, bet avangards tomēr iemeta un izlīdzināja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 bļe, Bars tomēr uzvarēja Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 jaa esmu paamanijis ka Avangards ir tiims kas speej atspeleties pedejaas sekundees Vopshem rezultati shodien man patiik maskava malj milto CSKA,bet CSKA bija 5 cas smagas speles pret sikto LADA,bet MASKAVAI nedaudz vieglak pret mums gaja un tikai 3 speles! tapec te viss ir skaidrs! Atlantas-Magnjitkas duelis arii ir super Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted March 11, 2009 Author Report Share Posted March 11, 2009 Baigi jūtu, ka Maskavas Dinamo paņems gagarina kausu, čaļi čista labā formā un prieks skatīties viņu spēles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Paga paga Pret CSKA vinji labi spelee,jo CSKA ir pagurushi pec spelem ar LADU! Avangards patiik un arii Atlanta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted March 12, 2009 Author Report Share Posted March 12, 2009 Es neskatos uz to, kāds ir pretinieks, bet gan kāds viņiem ir ātrums un kāda tehnika, viņi ir labā formā un pašlaik liekas, ka varētu vinēt visas komandas. Kaut vai tev būtu blakus divi TV. Vienā rādītu M.Dinamo vs CSKA, bet otrajā rādītu kādu citu playoff spēli. Ja man liktu izvēlēties, kuru tv skatīties, kurā ir interesantāks, ātrāks, gudrāks hokejs, es poļubomu skatītos CSKA - Dinamo spēli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Kaut vai tev būtu blakus divi TV. Vienā rādītu M.Dinamo vs CSKA, bet otrajā rādītu kādu citu playoff spēli. Ja man liktu izvēlēties, kuru tv skatīties, kurā ir interesantāks, ātrāks, gudrāks hokejs, es poļubomu skatītos CSKA - Dinamo spēli. Njope es skatitos AK BARS-AVANGARD! Bet pajat Vopshem man ir kauns Latgale serijaa 2:1 vadiibaa pret LM :D tas buus zhopnjiks ja LM zaudees Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted March 12, 2009 Author Report Share Posted March 12, 2009 AK DIEVS, Latgale vinnēja, ahahahahha! Solās būt interesants Latvijas čempis Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Avangards atkal panjem Ak Barsu Nu ko nakamo speli Avangards majas panjems un ir jau pusfinalaa Es vnm ticeju ka Avangards gan jau ka izshaus kaa zinams Jagrs vasaraa paariet uz Oileriem! Tapec dzeks rada klasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted March 13, 2009 Author Report Share Posted March 13, 2009 Es nesaprotu, nafig oilers atkal izgrūž tik lielu naudu priekš tādiem spēlētājiem? Jau pirms dažiem gadiem Smith pa 10 miljoniem. Jāgrs, haha. Viņam tak vecums nāk, kauli netur. Esmu 98% pārliecināts, ka kaut kāds Radulovs vai Mozjakins ir labāks par to pašu Jāgru. Nekad šo komandu neesmu sapratis un tapēc laikam man viņa arī nepatīk. jejo Ogre atkal Rīgu paņēma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Tikai nesakiet ka finālā būs Ogre vs Latgala Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Latgale - LM 3:3 nebuus labi Avangards shodien zaudeja 1:11 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted March 14, 2009 Author Report Share Posted March 14, 2009 (edited) LM 4:3 bullīšos paņēma. omg, 11:1 Edited March 14, 2009 by MeGaPiiLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 LM domajams ka majas panjems,jo neticu ka atkal viesi panjems izbraukuma speli LM baigo lazhu vispar pret LATGALI ir nolaidusi! Jo ieprieksheejo speli LATGALE vinneja 13viiru sastavaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted March 16, 2009 Author Report Share Posted March 16, 2009 AK Bars nepajokam beigās izvilka un vinnēja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Jup, tas gols bija skaists un atņēma man 17ls Žēl, ka avangars zaudēja Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Liepajnieki finalaa that`s kuuul taa tam bija buut Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Liepāja paspēlējās Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Hossa uz Avangardu Das ist gut 4dien domajams ka bus inchigi paverot LM-Ogres kauju Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted March 17, 2009 Author Report Share Posted March 17, 2009 Dirsējs! Tas ir tikai baumu līmenī, vēl nekas nav zināms, jo tur tie transfer kkādi sūdi iet un zināms būs kkad ap aprīli tikai. + esportā ar nekur nav rakstīts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now