emys Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 Kas tas tāds ir? Gan tev kāds pačukstēs, kas tas tāds ir. Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 Girgensonam 2trā spēlē pēc kārtas banka + vel bulli ieliek Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 14, 2013 Report Share Posted December 14, 2013 Dzeki, šodien HOKEJS 21:00 , tātad ir iespējaa man redzēt arī DŽEKI, lūdzu ieliekat kāds to VLC HD Linku ar īsu un saprotamu instrukciju,kas un kā jadara, gribu uz Girgi paskatīt dzīvē PALDIES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted December 14, 2013 Report Share Posted December 14, 2013 (edited) 1. Jābūt jaunākajam, vai vismaz pietiekami jaunam VLC (man ir 2.1.1.) 2. Lejuplādējam šos failus --> http://failiem.lv/u/wveiomm 3. Iemetam abus failus VLC, sd mapē, visbiežāk atrodams sekojoši: (Program files - VideoLAN - VLC - lua - sd) 4. Atveram VLC un tālāk jau saskatām līdzību ar attēlu un ļaujamies hokejam. 5. Links sāk strādāt tikai kādas 30 minūtes pirms spēles sākumā, tā kā uzreiz nevajag krist panikā. Galvenais tikt līdz vietai, kur parādās spēļu laiki kā attēlā. Edited December 14, 2013 by bacard 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 14, 2013 Report Share Posted December 14, 2013 Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted December 14, 2013 Report Share Posted December 14, 2013 http://sportacentrs.com/hokejs/khl/14122013-traktor_lauz_ligumu_ar_darzinu jauns pavērsiens Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted December 14, 2013 Report Share Posted December 14, 2013 (edited) Nekāds jaunais pavērsiens tas noteikti nav! Tas bija skaidrs jau kādu laiku, un pēc ielikšanas atteikuma draftā, līguma laušana jau bija tikai pašsaprotams turpinājums. Katrā ziņā bija jautri palasīt komentārus sporta portālos par to, ka nu tik lielā iespēja Rīgai dabūt viņu atpakaļ....''Aiziet, jāsteidzas, tikai 48 stundas'', ''Ābols cerams nekļūdīsies un sauks Dārziņu atpakaļ uz Dinamo!''...Pie tāda stulbuma nedaudz vainīgi arī raksta autori, kuri neapskaidroja to, kas ir atteikuma drafts un kādi ir tā nosacījumi, kā arī nekādi potenciālie scenāriji netika aprakstīti un vispār Latvijas medijos tas tika pasniegts nepilnīgi. Edited December 14, 2013 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Girgis vakar tādu konfekti iedevi..ņamm ņamm Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 kāds ir griezis ghetto hokejā? vai varbūt kādam ir vēlme? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 17, 2013 Report Share Posted December 17, 2013 Welcome back Džeimij Džonson Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 http://nhl.heaven.lv/get/luac un C:\Windows\System32\drivers\etc folderī hosts failam pievienojot rindiņu 192.241.136.149 nlsk.neulion.com brīvi var skatītiens NHL spēles p.s. skatīties var iekš VLC 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
coldblooded Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 Your input can't be opened: VLC is unable to open the MRL 'nil'. Check the log for details. KO TAS NOZĪMĒ? :s Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 tas nozīmē ka tu gribi uzspiest uz spēles kura vēl nav sākusies vai kurai vēl nav pieejams tiešraides links. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 kāds ir griezis ghetto hokejā? vai varbūt kādam ir vēlme? Varetu but interesants pasakums, bet nu tur man liekas ka limenis prieks manis ir par augstu Tur tomer spele daudz salidzinosi austa limena speletaji. Ja ari butu realas iespejas normali paspelet, es jau labprat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 pasākums visnotaļ interesants. da tur visādi nāk pretī, bet klibajiem nav variantu tikt tālāk par 1/4 vai 1/8 fināliem. ar diviem amatieriem komandā tiku līdz 1/4 un 1/4 finālā dabūjām smagi pa dirsu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 nu protams var paveikties ar izlozi, bet var ari nepaveikties Es ka diikja hokeists kas dzivojas pa amatiriem varu tikai ceret uz izlozi, nevis uz savu "meistaribu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 ceri uz komandasbiedra meistarību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 Nu ja tu esi gatavs, es jau varetu meginat uzspelet. Man jau patik jautriba... Varbut vel kadu no gign atrastu! Neesmu tas pats sudigakais amatieris, nemot vera ka naku no laukiem un dzivoju laukos Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 jāskatās, kas ar grafiku. ja ar komandasbiedru tiekam, tad iespējams varam paaicināt. jāskatās ko mūsu iepriekšējie 2 amatieri teiks. komanda saucās- Hokeja bendes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 Kur tu tagad vispar spele? Un tomer jums varbut vajag redzet ka es speleju lai saprastu vai verts vispar nemt. Man jau protams labi spelet ar labakiem, bet kaa jums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 es piedalos, lai pavadītu labi laiku. balvas un vietas ir kā extra bonus. tas kur spēlēju, lai paliek pie manis. ja sanāks uzspēlēt kopā, pastāstīšu. http://www.youtube.com/watch?v=4LSYFUTCShc Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 http://nhl.heaven.lv/ + http://failiem.lv/u/zdlilgm = VLC Capitals vs Sabres 00:00 P.S. Mazliet uzlaboju skriptu, tagad bitreiti nerādās ja nav pieejams LIVE links Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted December 29, 2013 Report Share Posted December 29, 2013 (edited) Paldies! Edited December 29, 2013 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 Velns Girgensons pedejaas 2vas speles, saak pelniiit nesmukus -3 koef. Djinamka shodien ariii ne pajokam pie 0;3 ierubijaa citos atrumos un woooppss wooopsss atspelejas Link to comment Share on other sites More sharing options...
RagnaR? Posted January 4, 2014 Report Share Posted January 4, 2014 Velns Girgensons pedejaas 2vas speles, saak pelniiit nesmukus -3 koef. Djinamka shodien ariii ne pajokam pie 0;3 ierubijaa citos atrumos un woooppss wooopsss atspelejas Bet tomeer overtime ielaida un zaudeeja ne tikai Riiga , bet arii es savu optibeta cheku. (Uzliku,ka Riga uzvares ieskaitot OT un P) liku pie rez 3:3. Par Girgensonu nav ko raizeeties. Puika pirmajaa mainjaa ticis un pirmais gads tik NHL. Ne taa komanda patraapiijaas,jo pirms shiim divaam speeleem Zemgus bija viens no labaakajiem @ Sabres. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now