Pensionars Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 Neslikti 30p par šodienu Link to comment Share on other sites More sharing options...
h1tex Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 ew dzheki kur var redzet tv3 tieshraidi interneta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mindmaasters Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 amishi izskataas, ka njems top3 vismaz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Pagajusho gad ariii AMIISHI sasita CAN a pec tam 1/4finalaaaa can vnk parbrauca paari amiishiem....CAN vnk nav ieskrejushies vel.... Vopshem ja shodien kasham frichiem tad chempis jau buus beidzies shodien Jo uzvaretu CHEHUS un ZVIEDRUS mums neizdosies Vel jau jauzvar DANJI un NORVEGJI un ITALJI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Nemīz uzvarēsim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Vien divi, Vāči būs zemē kā arī visi pārējie Link to comment Share on other sites More sharing options...
mindmaasters Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 GO OSTLAND GO Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Nu būtu Širokijs ielicis 2tro būtu jau pavisam cerīgi...Pret Krieviju bija tieši šāds pats scenārijs, Indrašis iemet pēc 1mā 1:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeiKo Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Būtu Širokam šādas slidas būtu vārti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Daugava ariii zaudejis skillu nevareja iemest....Tagad nervi bus chupaaa.... 2;2 ir ljoti slidens uz abaam puseem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupo Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Hokejs labs, krievi šogad lūzeri un man par to prieks, rīt ieteiktu uzmest aci Zviedriem, cerams samals kreivus lupatās. TV3 starplaiki vispār kaut kāda klaunu parāde, vēl kaitinošāk kā Kreipāns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REVENGE Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 (edited) Hokejs labs, krievi šogad lūzeri un man par to prieks, rīt ieteiktu uzmest aci Zviedriem, cerams samals kreivus lupatās. Rīt Zviedri pret Dāniju, bet nu ja tu domā tā kopumā, tad jā, laikam krieviem bez variantiem pret zviedriem. un tagad NHL'ā laikam pēdejo spēli spēlē Blues komanda pret LA. sērijā jau 3:0 un tagad iet 3/3 kur Kings vadībā ar 2:1 ja Blues zaudē, tad var iespējams gaidīt papildinājumus vēl Zviedrija, un vēl dažas komandas. Prediem arī varbūt pēdējā spēle. Edited May 6, 2012 by REVENGE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Hehehe kamēr prognozētāju topā esmu 4 vietā bet domāju ka vilkšu klāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Hehehe kamēr prognozētāju topā esmu 4 vietā bet domāju ka vilkšu klāt Tu aizmirsi pieskaitīt poga15 Kurš atrodas pēdējā vietā. Protams, ka tas bija domāts kā joks Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 heh , man arii tur diezgan normaali iet - 102p =) bet nu poga owno visus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Kā man patīk Pasaules Čempionāti, varētu biežāk notikt Jau normālu piķi toķikā esmu izcēlis Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Kā man patīk Pasaules Čempionāti, varētu biežāk notikt Jau normālu piķi toķikā esmu izcēlis Vispār jā...parasti PČ totalizātoros reti kad lieku, bet nu šogad tie koeficienti ir galīgi jocīgi, ka vienkārši nevar nelikt. Tajā pašā spēlē Latvija-Vācija plusā dabūti pāri 100ls. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Nenoturējos uzliku uz savu mīļo Washingtonu totikā. Nav džekiem kur atkāpties Cerams ka paņems maču ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Nenoturējos uzliku uz savu mīļo Washingtonu totikā. Nav džekiem kur atkāpties Cerams ka paņems maču ! Cik dabūji? Prieks, ka capitals beidzot ir kaut ko spējīgi parādīt iekš playoff, savādāk citus kadus nekas prātīgs nesanāk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 (edited) Normāli 50ls ir izcelti. Ovi beidzot ir pelnījis celt Stenliju virs galvas. Tagad esmu dziļās pārdomās vai likt uz Latvijas uzvaru vai uz pamatlaika neizšķirtu vai nelikt vispār ! Līdz spēlēi izdomāšu Edited May 10, 2012 by Pensionars Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Pārsteidzoši labi mūsējie spēlē pret Čehiem, prieks skatīties, cīņas spars visiem izteikts! Pārsvars mums ir ļoti labs - uz uzvaru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 3 IESPEJAS BIJA daugavinsh MAN SAAK LIKT NERVOZEET KA NEVAR IEMEST... Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Neliela vilšanās ir, bet cerēsim uz labām beigām, ar iziešanu no grupas. Kaut gan, spēle būs grūta, jo noteikti būs jāspēlē pret kādu no favorītkomandām, bet šodien mūsējie pierādīji, kad ir gatavi cīnīties jebkurā situācijā. Ja vēl to trešo vārtu nebūtu, iespējams, kaut kas beigu beigās būtu sanācis. Anyway, visi pēc spēles gudri, es tajā skaitā. haha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pensionars Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Fuu beigās neuzliku uz šo spēli. Nu jā Daugavai kaut kā šis Čempis neiet, visu laiku kaut kas pietrūkst utt. Šī spēles vilšanās ir tajā ka netika izmantoti tie 3 ļoti labi vārtu gūšanas momenti, ja tiktu, būtu pa visam cita spēle. Ar vieniem vārtiem grūti uzvarēt spēli. + Trešajā trešdaļā fiziski neturējām līdzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaupo Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 (edited) Uzvara pār Čehiju dotu tikai pašpārliecinātību par saviem spēkiem. Reāli tāpat dabūsim pretī Krieviju vai Zviedriju. Laikam šoreiz būšu par Krieviju, jo komandai ir nopietnas problēmas. Olimpiādē mums bija labāks sastāvs un bijām tuvāk uzvarai. Šodien noraka kļūdas. Vispār es cerēju viarāk no Duagaviņa, jo šobrīd viņš diezgan padaduz kļūdas. Jāuzvar norvēģi un dāņi un uzdevums būs izpildīts. 7./8. ir reāli šobrīd max ko varam izspiest un tas ir liels sasniegums mums. Galvenais tagad uzvarēt norvēģus. P.S. būtu Karsums un Dārziņš, tad pirmās divas maiņas būtu ļoti labas un ar Tedija shēmu varētu kaut ko izspiest. Vienīgi vairākums iesūkā pamatīgi, bet ar nakamo PČ tedijs vairāk varēs pielikt, kad jau visi būs apguvuši, kas jādara pilnos sastāvos un aizsardzībā. Edited May 11, 2012 by Kaupo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now