amnezija Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 (edited) Sveiki! Šodien gribējās sen aizmirstai spēlei novilkt tā teikt uzlabojumu no kaut kādas game adreses. Nu par cik kompim ir virsū, portatīvajam, Windows Vista + vēl nortons un FF jaunākais, kas ķipa skēnē vai ir vīrus neuztraucos par to, kad novilku failu lasu anotāciju kaut kas rakstīts par bin, system32 ok man pietiek nekur tālāk failu nebāžu un dzēšu to ārā! Pēc brīža uzlec paziņojums, ka laptops ir inficēts ķipa uzreiz arī paziņojums vai viņu dzēst ārā u.t.t visu saspiežu, bet vienīgais, kas bija laptops uzkārās un nekā. Aši uzmetu rr un pēc tam itkā sākumā viss ok aiziet līdz tam brīdim, kad piedāvā izvēlēties useri viss iet gludi bez starpgadījumiem. Izvēlos savu jeb main adminstrator useri ievadu paroli ķipa sāk lādēt. Nu labi aizlādē, tad ekrāns paliek melns bet nu ne tākā izslēgts un nekas nerādas tikai peles kursoru var bīdīt kā grib. Tā man arī bija pirms tam kamēr iesila, bet tagad viņš vairākas minūtes nereaģē un paliek tas melnais ekrāns un tik var peles kursoru bīdīt. Lieta skaidra, dirsā ir. Tad šādā gadījumā es varu, ko pats tur mēģināt iesākt vai vien tik ir jādod meistariem labot? EDIT: Tāda sajūta, ka reizē ar to trojana dzēšanu būšu izdzēsis arī kādu vizuālā aspekta .exe failu... Jo piemēram kaut kādu task manageru es varu paņemt, bet dekstopu nerāda... Pašlaik caur task manager uzrāda, ka strādā šādi faili. asghost.exe csrss.exe dwm.exe taskeng.exe taskmgr.exe winlogon.exe wuaudt.exe Moš kāds zinošāks redz, kas te ir lieks vai kas te trūkst? Edited September 14, 2008 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
_swallow.dll Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 vnk uzinsteleee kko normaalu ! kas saucaas xp , man vista (pie nortoona apstaakljiem, kas man ir pirktais smaukais labais orgjinaalalais) teica , ka man ir kkaads viirus valve mapee :/ un neljaavaa speeleet cs . es meegjinaaju kachaat no viskkurienes cs1.6.exe beigaas sapratu , ka vainiigs nav cs , bet vista Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted September 14, 2008 Author Report Share Posted September 14, 2008 Nē nu tā kopumā man Vista apmierina man ir "Windows Vista Home Premium" nezinu vai pareizi uzrakstīju, bet anyway domu sapratāt un man pilnīgi nekādas problēmas ar spēļu un programmu instalāciju nebija viss gāja gludi, līdz šim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 asghost.exe csrss.exe dwm.exe taskeng.exe taskmgr.exe winlogon.exe wuaudt.exe Kādi User name blakus raksīti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 =D Ja tu liepājā dzīvotu tad es tev pa brīvu vainu uzliktu vistu vai XP =]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted September 14, 2008 Author Report Share Posted September 14, 2008 Nē es pie Rīgas dzīvoju. Kečup uz tavu jautājumu visiem ir amnezija jeb Administrator un tikai laikam tam winlogon.exe nebija nekas un vēlvienam. Tas ir tik svarīgi? Ā un datoram ir tikai viens lietotājs, galvenais, kam ir tikai parole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 (edited) Normāli ir 3 : tavs User, System un Local sevice. Parsti visādi čmo slēpjas zem sytem vai zem tava usera. winlogon tas nevar būt, tāpat kā csrss un taskmgr. Es nezinu kā ir ar Vistu bet manuprāt šaubīgie ir wuaudt, taskeng, dwm un asghost. Es nevaru tik labi salīdzināt jo man ir Xp uz abiem PC, ja būtu vista tad vairāk varētu palīdzēt. Edited September 14, 2008 by k34ups Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now