Jump to content
GIGN Forum

Mani Banii

krish
 Share

Recommended Posts

21.02.2005 11:20

?[ATAC] You have been banned for 10 mins for Team Kill Violationskrish died

The server operator has added you to banned list

Added to banned list

Host_EndGame: Server disconnected

You have been banned from this s

pat nevienu saveejo nenoshaavu, bet dabuuju sito.

man jau pofig par to banu- ieshu vismaz uz darbu, bet tas ir kautkads gluks un ja nu kads grib salabot....

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest [hicked]Ryan-Dunn
macho- man patiik bombiit nezkapeec, bet ja arra slits laiks, tad gadaas visadas shaizes...

parsvaraa jau viss ir okej un nesaki ka CSDM reti kads tiek nogalinats ar granaataam!! tas nu gan nav tiesa!

Nja.......

Man Worm uzlika banu par wh bet tas nebija WH tas bija CD disabler

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

• 2 weeks later...
Guest ^DrakE^

besii araa uy un sye abi divi 4ito 4iteru pilns serveris es pasaku ka uy 4iteris jo vinsh mani caur sienai vairakas reizes hs un man par to ban pSCCCCC kur var dot tik debiliem cilveekiem tiesibas! un vienreiz es iegaaju serverii un mani sye uzreiz izbanoja neparko kaut ko pasaka nepizdi. SYE SMIRD 4EVER! LOXS KROPLIS

besii araa uy un sye abi divi 4ito 4iteru pilns serveris es pasaku ka uy 4iteris jo vinsh mani caur sienai vairakas reizes hs un man par to ban pSCCCCC kur var dot tik debiliem cilveekiem tiesibas! un vienreiz es iegaaju serverii un mani sye uzreiz izbanoja neparko kaut ko pasaka nepizdi. SYE SMIRD 4EVER! LOXS KROPLIS

paldies dievam, ka uz pasaules ir taadi pedalji, kaa tu, vismaz ir parko pasmaidiit laugh.gif

un es tevi patieshaam vienreiz noshaavu caur sienu, ne jau tapeec ka man bija wh (wh man arii protams ir, aa un aims ariii ), bet gan es vienkaarshi shaavu caur sienu, aiz kuras kaads parasti seezh, un luuk tu tur sedeeji.

sye tevi izkikoja par to, ka tu visu laiku pis*** vijam klaat, ka visi ir 4iiteri, cik tad viens cilveeks var iztureet taadu pedali, kaa tu.....it iipashi sye ar saviem nerviem wink.gif

risnaajums = ej dirst a.k.a. ej speeleet uz citiem serveriem kuru ir pilna dirsa un kur chiiteru nav. Tu domaa kaadu tas uztrauc ka tu meegjini iegalvot ka admini chiito?

1) admini nechiito

2) vinji nechiito taapeec ka nav nahaljavu izveeleeti bet ir sen zinaami cilveeki

3) vari nemeegjinaat dirst ka admini chiito, visi tevi noreeks un pasuutiis

4) ja kaadas neskaidriibas skat 5)

5) tu esi bots

Guest ^DrakE^

paldies dievam, ka uz pasaules ir taadi pedalji, kaa tu, vismaz ir parko pasmaidiit  laugh.gif

un es tevi patieshaam vienreiz noshaavu caur sienu, ne jau tapeec ka man bija wh (wh man arii protams ir, aa un aims ariii ), bet gan es vienkaarshi shaavu caur sienu, aiz kuras kaads parasti seezh, un luuk tu tur sedeeji.

sye tevi izkikoja par to, ka tu visu laiku pis*** vijam klaat, ka visi ir 4iiteri, cik tad viens cilveeks var iztureet taadu pedali, kaa tu.....it iipashi sye ar saviem nerviem wink.gif

hahahahahahahahaha gatavojieties ka driiz jusu server buus CRASH......... tad es nirgshu skalaa balsiiii HAAAAAAA HAAAAAAAA biski pahakereeshu un atradiishu veidu kaa sabrucinaat jusu serveri.

hahahahahahahahaha gatavojieties ka driiz jusu server buus CRASH......... tad es nirgshu skalaa balsiiii HAAAAAAA HAAAAAAAA biski pahakereeshu un atradiishu veidu kaa sabrucinaat jusu serveri.

opscfmgroflolomglol

veciit! varbuut ir varianti, kaa mees tevi varam mierinat, lai tu neveic shiis destruktiivaas darbiibas?

Guest ^DrakE^
ph34r.gif hakeris 465.gifthumbsup.gif

ai neeeee es negribu neko nevienam sliktu darit psc. nesmu slikts cilveeks prosta besii ka pa neparko izbano un tad vel kaartiigi nodrisina.

diez vai smile.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...