krish Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 21.02.2005 11:20 ?[ATAC] You have been banned for 10 mins for Team Kill Violationskrish died The server operator has added you to banned list Added to banned list Host_EndGame: Server disconnected You have been banned from this s pat nevienu saveejo nenoshaavu, bet dabuuju sito. man jau pofig par to banu- ieshu vismaz uz darbu, bet tas ir kautkads gluks un ja nu kads grib salabot.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 Emm... ATAC soda arī par "Team attack", ne? Un vienalga, nošauj kādu vai nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted February 22, 2005 Report Share Posted February 22, 2005 pat Team atac liek tjip taja cietumaa uz 45 sek Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted February 22, 2005 Report Share Posted February 22, 2005 par team attack arii bano... kkaaadi 4 jaasavaac vienaa raundaa un tad ir slay man shkjiet, ja 3x taa noslejo tad laikam bija tas kiks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted February 22, 2005 Report Share Posted February 22, 2005 NU ko varu ieteikt - tev i tā pati problēma kas man pa daudz mētā granātas Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted February 22, 2005 Author Report Share Posted February 22, 2005 nu tad jau tas ATAC dara visu pareizi.... probleema tik ir kartee un CSDM Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted February 22, 2005 Report Share Posted February 22, 2005 nezinu kaa jums tas izdodas, es parasti speleju ar kaukadu kreiso niku, tapec uz mani imunitate nedarbojas, enivei neesu nevienu reizi pat slay dabujis... ieteiktu ieladet kadu tukshu karti un pamacities granatas mest Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 22, 2005 Report Share Posted February 22, 2005 vai gluzhi vienkaarshi - NEMEST granaatas. reti kad csdmaa kaads ir ar granaataam kaadu novaacis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted March 12, 2005 Author Report Share Posted March 12, 2005 macho- man patiik bombiit nezkapeec, bet ja arra slits laiks, tad gadaas visadas shaizes... parsvaraa jau viss ir okej un nesaki ka CSDM reti kads tiek nogalinats ar granaataam!! tas nu gan nav tiesa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest [hicked]Ryan-Dunn Posted March 26, 2005 Report Share Posted March 26, 2005 macho- man patiik bombiit nezkapeec, bet ja arra slits laiks, tad gadaas visadas shaizes... parsvaraa jau viss ir okej un nesaki ka CSDM reti kads tiek nogalinats ar granaataam!! tas nu gan nav tiesa! Nja....... Man Worm uzlika banu par wh bet tas nebija WH tas bija CD disabler :D:D:D:D:D:D:D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ^DrakE^ Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 besii araa uy un sye abi divi 4ito 4iteru pilns serveris es pasaku ka uy 4iteris jo vinsh mani caur sienai vairakas reizes hs un man par to ban pSCCCCC kur var dot tik debiliem cilveekiem tiesibas! un vienreiz es iegaaju serverii un mani sye uzreiz izbanoja neparko kaut ko pasaka nepizdi. SYE SMIRD 4EVER! LOXS KROPLIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 besii araa uy un sye abi divi 4ito 4iteru pilns serveris es pasaku ka uy 4iteris jo vinsh mani caur sienai vairakas reizes hs un man par to ban pSCCCCC kur var dot tik debiliem cilveekiem tiesibas! un vienreiz es iegaaju serverii un mani sye uzreiz izbanoja neparko kaut ko pasaka nepizdi. SYE SMIRD 4EVER! LOXS KROPLIS paldies dievam, ka uz pasaules ir taadi pedalji, kaa tu, vismaz ir parko pasmaidiit un es tevi patieshaam vienreiz noshaavu caur sienu, ne jau tapeec ka man bija wh (wh man arii protams ir, aa un aims ariii ), bet gan es vienkaarshi shaavu caur sienu, aiz kuras kaads parasti seezh, un luuk tu tur sedeeji. sye tevi izkikoja par to, ka tu visu laiku pis*** vijam klaat, ka visi ir 4iiteri, cik tad viens cilveeks var iztureet taadu pedali, kaa tu.....it iipashi sye ar saviem nerviem Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 besii araa uy un sye abi divi 4ito 4iteru pilns serveris es pasaku ka uy 4iteris jo vinsh mani caur sienai vairakas reizes hs un man par to ban pSCCCCC kur var dot tik debiliem cilveekiem tiesibas! un vienreiz es iegaaju serverii un mani sye uzreiz izbanoja neparko kaut ko pasaka nepizdi. SYE SMIRD 4EVER! LOXS KROPLIS risnaajums = ej dirst a.k.a. ej speeleet uz citiem serveriem kuru ir pilna dirsa un kur chiiteru nav. Tu domaa kaadu tas uztrauc ka tu meegjini iegalvot ka admini chiito? 1) admini nechiito 2) vinji nechiito taapeec ka nav nahaljavu izveeleeti bet ir sen zinaami cilveeki 3) vari nemeegjinaat dirst ka admini chiito, visi tevi noreeks un pasuutiis 4) ja kaadas neskaidriibas skat 5) 5) tu esi bots Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ^DrakE^ Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 paldies dievam, ka uz pasaules ir taadi pedalji, kaa tu, vismaz ir parko pasmaidiit un es tevi patieshaam vienreiz noshaavu caur sienu, ne jau tapeec ka man bija wh (wh man arii protams ir, aa un aims ariii ), bet gan es vienkaarshi shaavu caur sienu, aiz kuras kaads parasti seezh, un luuk tu tur sedeeji. sye tevi izkikoja par to, ka tu visu laiku pis*** vijam klaat, ka visi ir 4iiteri, cik tad viens cilveeks var iztureet taadu pedali, kaa tu.....it iipashi sye ar saviem nerviem hahahahahahahahaha gatavojieties ka driiz jusu server buus CRASH......... tad es nirgshu skalaa balsiiii HAAAAAAA HAAAAAAAA biski pahakereeshu un atradiishu veidu kaa sabrucinaat jusu serveri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 hakeris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 Vareni Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 hahahahahahahahaha gatavojieties ka driiz jusu server buus CRASH......... tad es nirgshu skalaa balsiiii HAAAAAAA HAAAAAAAA biski pahakereeshu un atradiishu veidu kaa sabrucinaat jusu serveri. opscfmgroflolomglol veciit! varbuut ir varianti, kaa mees tevi varam mierinat, lai tu neveic shiis destruktiivaas darbiibas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ^DrakE^ Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 hakeris ai neeeee es negribu neko nevienam sliktu darit psc. nesmu slikts cilveeks prosta besii ka pa neparko izbano un tad vel kaartiigi nodrisina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 (edited) ai neeeee es negribu neko nevienam sliktu darit psc. nesmu slikts cilveeks prosta besii ka pa neparko izbano un tad vel kaartiigi nodrisina. Edited April 15, 2005 by meniks Link to comment Share on other sites More sharing options...
^DrakE^ Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 Vai juus luudzu nevareetu man nonemt banu no juusu servera. Apsolu ka nekad vairs nerunaashu pretii adminiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^DrakE^ Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 Worm luudzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 Worm luudzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
^DrakE^ Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 es gribu uzspelet uz GIGN servera, te vismaz nau botu kaa citos serveros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 besii araa uy un sye abi divi 4ito 4iteru pilns serveris es pasaku ka uy 4iteris jo vinsh mani caur sienai vairakas reizes hs un man par to ban pSCCCCC kur var dot tik debiliem cilveekiem tiesibas! un vienreiz es iegaaju serverii un mani sye uzreiz izbanoja neparko kaut ko pasaka nepizdi. SYE SMIRD 4EVER! LOXS KROPLIS diez vai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts