Jump to content
GIGN Forum

[php] Dynamic Page


RMXjunior
 Share

Recommended Posts

Nu tā. Pieņemam ka man ir lappuse ar Izvēlni kreisajā pusē, un contentu lapas labajā pusē.

Es gribēju uzzināt - kādā veidā varēja uztaisīt tā, lai uzspiežot uz kādu no izvēlnes optionu man contentā parādās no bāzes izvilkts texts, un links ir līdzīgs šim ?teksts=izvilkts&help=me

Man liekas ka kko neesmu lāgā paskaidrojis, bet nu es mācos PHP un jau ilgu laiku cenšos atrast kko kas man varētu palīdzēt..

Link to comment
Share on other sites

Kādreiz skatijos PHP + MySQL video kursus prekš iesācējiem, un tur viens čalis taisija CMS un mācija kā un ko.. Un tur viņam bij` page "Lessons". Kreisajā pusē no bāzes tika vilkti visi Lessons un sakārtoti izvēlnē, un uzspiežot uz kādu no tiem labajā pusē (contentā) parādījās viss lessons kas arī tika ņemts no bāzes.. Spiežot atkal uz cita rādījās cits Lessons un cits contents, bet lapa palika tā pati.. lessons.php tikai mainijās teksts aiz "?", es pats sev liekos galīgs n00bs tagad šitā visu stāstot.. kas man liekas ir paš saprotams .. =\ Bet nu cenšos sīkāk paskaidrot ko tieši vēlos uzzināt :)

------------------------------------------------------------------------------------------

EDIT:

Atradu šo -> http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=29242

Ja nepalīdzēs, postošu atkal..

Edited by RMXjunior
Link to comment
Share on other sites

Tātad, neko jēdzīgu neatradu.. Ko redzēju to zināju .. =\

Bet es atradu analoģisku web lapu, kādu es vēlētos izveidot .. -> http://lauvis.no.lv/phpmanual/

Tātad Izvēlne pilnīgi sakrīt ar manis iecerēto :) Kad uzspiežot uz 1 nodaļu apakšā parādās vel daži un uzspiežot uz tiem mainās contents, bet lapa paliek tā pati! :))

Kāds pasakat vismaz kur ir jārok ..

P.S. Very Sorry par Triple post XD

Edited by RMXjunior
Link to comment
Share on other sites

Nu tā tava piemēra lapa bija uz freimiem nesanāca īsti palūrēt zem svārkiem, bet ja tas menu ir tas, kas tev ir vajadzīgs, tad jau ne pēc PHP, bet pēc JS jāmeklē! Piemēram, drop menu. Laikam šitas tev noderētu ja pareizi sapratu tavu domu... Ā pluss vēl Ajax ja gribi, lai to informāciju pārlādē lapā nevis caur URL. Nu īsti nezinu kā Ajax pārlādē, bet nu tevis meklēto efektu piedāvā.

http://tutorials.alsacreations.com/deroula...nu-vertical.htm

Edited by amnezija
Link to comment
Share on other sites

Paldies :) Menu tiešām ir tas ko es meklēju :) ... Bet nu par to pašu lapas saturu mani laikam nesaprati .. =\ .. Labs piemērs ir pats IPB Forums, viss notiek iekš index.php faila.. ?act=post&do=reply_post&f=40&t=30810 .. mainās tikai variablis pēc index.php?, bet lādēt IPB un skatīt cauri man liekas nav jēgas, jo tas būtu pārāk heavy for me .. =\

Edited by RMXjunior
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...