macho Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 Vobšem ar heavy nebija viegli, man jau vienu brīdi likās ka kaut kas nestrādā, bet kad es pielavījos dustbowlā snaiperim no aizmugures un nospiedu taunta pogu - nospriedu, ja tagad nenomirs, tad nekad. Un nomira. A ar pyro man likās būs vēl grūtāk. Bet nu nolēmu pirmo reizi prikola pēc pēc vārtu atvēršanas uzreiz uzmaukt. Lūk kas sanāca - http://bildes.gign.lv/upload/pics/img_1220821229_0.jpg mana precizitāte bija apbrīnojama, sentrijs mani pat nepaguva pamest uz aizmuguri. Es protams domāju, ka man nekas nav izdevies un tāpēc nospiedu taunt pogu un gaidīju savu nāvi. Pēc sekundes daleca, ka esmu novācis heviju + sentriju un esmu vēl dzīvs. Tai pašā mirklī mani arī novāca pretinieks Vispār labs. Vēl nevienu achievementu neesmu 'farmojis', jūtos baigi apmierināts par to p.s. visvairāk besī tie achievementi, kas iekļauj sevī revenge. Mani, ja spēlēju normāli, tik reti kāds dominē, ka nezinu kad dabūšu tos achievementus. Nu bet poh, lēnām viņi visi nāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 man paveicaas ar afkaam :PP bet visljaunaakais achivments ir ar to ka freezcm shots kaa taunto kameer uberchargots.... mediks noteikti jutaas piepists Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 Es savu heavy tauntu dabuju suddent dead! Man sekoja viens heavy un bija maz hp, aizskreju aiz stura pagriezos un spiedu g, un tas izskrien un redz "POW" un achivment unlock. Pyro taunt achivmentu, es "unlock" pēc uzvaras. Tizli, bet poh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 u es redzu ka es tur raxtu ka visus tulit dratesu laikam drateju ar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaz Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Pyro taunt's > Heavy taunt's =))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 mani vienreiz novāca ar tount, kāds pyro. bet pats ar heviju neesmu dabujis...man pat uber uzmeta - šāvu pa otru resno 3 reizes, kas tur uz tās būdas iekš db - neveiksmigi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Es pyro tuntu dabuju 2fort, viens lēca lejā un es sagaidīju ar tauntu(gaisā novācu) skats bija reals Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now