Jump to content
GIGN Forum

Acer Extensa Ex5220

cash^
 Share

Recommended Posts

Vot esmu noskatījis kaut ko šitādu:

Sistēma

RAŽOTĀJS ACER

PROCESORS Intel Celeron M 560

TAKTS FREKVENCE 2133 MHz

GALVENĀ ATMIŅA 2048 MB

ATMIŅAS KOPNE DDR2-667

CIETAIS DISKS (GB) 160 GB

RPM 5400 rpm

CIETĀ DISKA KONTROLIERIS SATA

DZIŅA VEIDS DVD SuperMulti

Ekrāns un Grafiskā karte

DISPLĒJA IZMĒRS 15.4"

MAKS. IZŠĶIRTSPĒJA 1280x800

EKRĀNA TIPS CrystalBrite

VIDEO KARTE Intel GMA X3100

VIDEO KARTES ATMIŅA 358 MB

281 Ls @ m79.lv

Dzirdēts, ka Aceriem sūdīgs korpuss, bet pret tehniku esmu uzmanīgs, tāpēc tas baigi nebaida. Naudas nav baigi daudz (~ 300 Ls), cik esmu sapelnījis, tik esmu. Senčiem prasīt negribu. Ieteica man te vēl Samsung R20+. Pēc cipariem sūdīgāks, a kā dzīvē? Tas Seļerons, kas lācītim vēderā, baigais sūds? Kompis domāts mācībām un netam. Virsū bāzīšu XP. Šad tad aizvilkšu uz lekcijām, a tā mājās uz galda stāvēs. Tas tā kā būtu viss pagaidām..

P.S. Manu topiku bootā laikam neviens nelasa, tāpēc nācu šeit pēc padoma. Varbūt paveiksies..

Edited by cash^

Shito laciti zinu :) Taa vinsh maxaa videji veikalos 299,teiksim taa ACER ir okej firma daudz labaka par HP,jo HP parak biezhi plist! Acer ir droshs shadaa gadijumaA! Ja nemaldos Linux bija virsuuu? macibam un netam ideals notebook! Iesaku,jo letak neko neatradisi ipashi,vismaz lidz shim neesmu manijis!

Nāk tur līdzi uzinstalēts Linux, bet nedomāju, ka palikšu uz viņa. Nu, jā, ir tas lētākais gals. Gribu zināt vai vispār var pirkt. Pēc tam negribu to divus gadus nožēlot. Pirmdien būs jāaizbrauc uz M79 un jāparunājas ar pārdevējiem. Labākais veikals (sakarīgākie pārdevēji) ir uz Matīsa ielas, vai ne?

Vistu netaisījos likt. Drīzāk XP ar kādu cmuku skinu. Pie Linux vajag kādas divas nedēļas, lai pierastu (tā tauta runā) un es nezinu vai man nebūs pārāk liels slinkums priekš tā :D Poplārākās programmas iet arī uz Linux, bet čakars sākas, kad tev vajag kaut ko mazu un specifisku. Da kaut vai ar to pašu Ofisu čakars. Open Office iet uz Linux, bet ar viņu izveidotie dokumenti uz M$ Office līki izskatās. Tad ir jāņem palīgos Wine un jāinstalē M$ Office uz Linux, bet tas atkal ir lieks pisiens. Ok, pietiks rakstīt. Baigais palags sanāca.

Šodien biju aizstaigājis uz M79. Teica, ka procesors sūds. Labāk lai ņemot nākamo modeli - 5600. Maksā gan 360 Ls, bet pajāt. Vismaz labs iztērētās naudas/jaudas koeficients. Seļerons jau no paša sākuma man nepatika tajā visā pasākumā.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...