cash^ Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 (edited) Vot esmu noskatījis kaut ko šitādu: Sistēma RAŽOTĀJS ACER PROCESORS Intel Celeron M 560 TAKTS FREKVENCE 2133 MHz GALVENĀ ATMIŅA 2048 MB ATMIŅAS KOPNE DDR2-667 CIETAIS DISKS (GB) 160 GB RPM 5400 rpm CIETĀ DISKA KONTROLIERIS SATA DZIŅA VEIDS DVD SuperMulti Ekrāns un Grafiskā karte DISPLĒJA IZMĒRS 15.4" MAKS. IZŠĶIRTSPĒJA 1280x800 EKRĀNA TIPS CrystalBrite VIDEO KARTE Intel GMA X3100 VIDEO KARTES ATMIŅA 358 MB 281 Ls @ m79.lv Dzirdēts, ka Aceriem sūdīgs korpuss, bet pret tehniku esmu uzmanīgs, tāpēc tas baigi nebaida. Naudas nav baigi daudz (~ 300 Ls), cik esmu sapelnījis, tik esmu. Senčiem prasīt negribu. Ieteica man te vēl Samsung R20+. Pēc cipariem sūdīgāks, a kā dzīvē? Tas Seļerons, kas lācītim vēderā, baigais sūds? Kompis domāts mācībām un netam. Virsū bāzīšu XP. Šad tad aizvilkšu uz lekcijām, a tā mājās uz galda stāvēs. Tas tā kā būtu viss pagaidām.. P.S. Manu topiku bootā laikam neviens nelasa, tāpēc nācu šeit pēc padoma. Varbūt paveiksies.. Edited September 6, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Shito laciti zinu Taa vinsh maxaa videji veikalos 299,teiksim taa ACER ir okej firma daudz labaka par HP,jo HP parak biezhi plist! Acer ir droshs shadaa gadijumaA! Ja nemaldos Linux bija virsuuu? macibam un netam ideals notebook! Iesaku,jo letak neko neatradisi ipashi,vismaz lidz shim neesmu manijis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted September 6, 2008 Author Report Share Posted September 6, 2008 Nāk tur līdzi uzinstalēts Linux, bet nedomāju, ka palikšu uz viņa. Nu, jā, ir tas lētākais gals. Gribu zināt vai vispār var pirkt. Pēc tam negribu to divus gadus nožēlot. Pirmdien būs jāaizbrauc uz M79 un jāparunājas ar pārdevējiem. Labākais veikals (sakarīgākie pārdevēji) ir uz Matīsa ielas, vai ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Nu labak ar Linuxu nekaa ar to fakingo vistu! to uzreiz tev varu pateikt! VISTA tev tur visu drizak sapisiis nekaad kaut ko lietderigu dos A linuxam po pari XP parinstale un bus zajebis kompis! NOpietni! KOmpim nav ne vainas pa tadu cenu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted September 6, 2008 Author Report Share Posted September 6, 2008 Vistu netaisījos likt. Drīzāk XP ar kādu cmuku skinu. Pie Linux vajag kādas divas nedēļas, lai pierastu (tā tauta runā) un es nezinu vai man nebūs pārāk liels slinkums priekš tā Poplārākās programmas iet arī uz Linux, bet čakars sākas, kad tev vajag kaut ko mazu un specifisku. Da kaut vai ar to pašu Ofisu čakars. Open Office iet uz Linux, bet ar viņu izveidotie dokumenti uz M$ Office līki izskatās. Tad ir jāņem palīgos Wine un jāinstalē M$ Office uz Linux, bet tas atkal ir lieks pisiens. Ok, pietiks rakstīt. Baigais palags sanāca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Būs normāls tas kompīts, tik švaki nemaz tie korpusi nav. Btw obligāti vajag 15.4 collas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted September 6, 2008 Author Report Share Posted September 6, 2008 14'' arī der. Par cik domāju nēsāt arī apkārt 17'' būs par lielu, bet neko briesmīgi mazu arī negribu. Tie 8.9'' baigie kropļi liekas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 5220 extensu neiesaku. Mēdz būt problēmas ar wi-fi moduli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 Mācībām, netam, filmām der Spēlēm nē. p.s. Good men beidz muldēt, hp ir ļoti labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Epix, der arii spelem! protams, ne kkadam NFS PS u.t.t bet nu to pashu wow mieriigi var kapat! man ir extensa 5220 ar 1.8ghz un 1gb ramu! pats seezhu uz vistas ultimate! protams, ir leenaks kaa xp bet var paciest! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Pats par sevi, ka vecākām spēlēm der, es runāju par mūsdienīgajām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juranx Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 dažām spēlēm der ,manam sencim viss tāds pats ,tikai cietais 320 GB, NFS:UG 2 faras nedeg un TF 2 lago Visi draiveri ir un vista Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted September 8, 2008 Author Report Share Posted September 8, 2008 Šodien biju aizstaigājis uz M79. Teica, ka procesors sūds. Labāk lai ņemot nākamo modeli - 5600. Maksā gan 360 Ls, bet pajāt. Vismaz labs iztērētās naudas/jaudas koeficients. Seļerons jau no paša sākuma man nepatika tajā visā pasākumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now