KpC Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 (edited) IPS Driver Error There appears to be an error with the database. You can try to refresh the page by clicking here. Ko lai es daru? Kad es restarteju datoru man kautkadu laiciņu viss iet.. Tad paradas šitāds uzraksts ejot forumā.. Tad kad es meginu ieiet banos tad man rada šitā: Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061) Edited September 5, 2008 by KpC Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Tu vismaz angļu valodu saprot? Izlasi cerams sapratīsi,kas tur rakstīts. P.S. - AI pateikšu priekšā , kāds tev nes datubāzi nost or kautkas tamlīdzīgi, DB nekonektē utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KpC Posted September 5, 2008 Author Report Share Posted September 5, 2008 (edited) nu to es saprotu.. Ka lai aizsargajas vai kko tamlidzigu?? EDIT: Es atradu kautko kas to novērš.. Vismaz to var izdarit 20 sek. laika un tas visu salabo MySqL mape mysql_serviceinstall.bat ir jaatver katru reizi kad tas notiek Bet nu.. Varbut kads zin ka lai aizsargajas? Edited September 5, 2008 by KpC Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted September 5, 2008 Report Share Posted September 5, 2008 Skatos, ka brazer ir uzmeties forumā par dižo angļu valodas zinātāju. Gudri uzdirš, ka citi neko nesaprot angliski, bet normālu atbildi pats tā arī nesniedz. Vai nu atbildi normāli, vai arī paklusē, ok? KpC, iekopē savu erroru googlē. Tā 99% gadījumu var atrast risinājumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SinK Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Parinstale Windows un vis bus ka vajag! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tipa elvis Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Kadus windows nekas nav jāparsintelē. Man pašam bija šāda problēma. Man viņa parasti rādās kad uzlieku kādu jaunu dizainu viņs kādu laiku iet labi un tad uzmet eroru. Es šo kļūdu izlaboju sekojoši Ieslēdz , izslēdz app Ieslēdz , izslēdz mssql Un man tad aizgāja. Es vairākas reizes ieslēdzu izslēdzu līdz aizgāja. Tad ej uz savu admina mapi un uzliec defaulto dizainu. Ja tas nepalidz pameiģini updgreidot forumu , tas arī labi palīdz. - par upgrade meklē serchāāā. Ja tas nepalīdz saglabā db un uzzinstelē jaunu forumu uz parmet attiecīgās tabulas kas saistītas ar postiem un tamlīdzīgi. Ar vaidzētu iet nezinu patestē.. Lai veicas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts