deeler Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Man ta ir noveicies, ka tiesi mana dzimsanas diena bus Dj Tiesto koncerts, un vel pietam Latvija. Bet problema ir tada... Vai mani ielaistu ieksa, ja man bus 14 gadi, un es butu kopa ar savu maasu kurai ir 20 gadi. Koncerts sakas 22:00 un beidzas 3:00. Vienkarsi loti gribas uz so pasakumu tikt, bet negribas nopirkt bileti un pectam izmest vinu ara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Nezinu bet mani Klasesbiedri pat ir tikuši iekšā metallica Koncertā. Btw viņiem ir no 14 - 16 gadiem takā droši ka tiksi uz Tiesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Metallica ar tiesto nevar salidzinat, bet domaju ka ielaidis ieksa. Protams ja nesii afiigena mazins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Uz iepriekšējo koncertu bija minēts, ka vecuma ierobežojums 18 gadi, uz šo koncertu, kas būs par vecuma ierobežojumu bilesuserviss.lv nekas nav minēts, zvani 1188 un jautā vai uz bilesuservisu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Ja ir kāds virs 18 gadiem, kas tevi pieskata (šajā gadījumā tava māsa), tad tie ierobežojumi neskaitās. LAIKAM. Da hz, uzzvani Biļešu Servisam un paprasi, cik tur tā darba.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeler Posted September 1, 2008 Author Report Share Posted September 1, 2008 Ok, zvanisu vai nu bilesu servisam vai 1188, paldies par info! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 Manuprāt, ka iekšā netiksi, jo tur būs daudz narkomāni un maziņiem tur nav, ko darīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRvE Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Un kas tad būs, ja Tu laimīgs sīcis tiksi tur iekšā un Tevi Tavā paša dzimšanas dienā izvaro lielie onkuļi? Moš labāk nebrauc, citādi man būs par Tevi jāuztraucas :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now