O Pulveris Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 (edited) Ojaar ! O Pulveri ! Dr.Pain ! Reno ! iesaku apmekleet un palasiit SHO un SHO, un iegaadaaties SHO, jo kaa man izskataas, Jums vareetu ar to buut probleemas [jaa jaa atkal supergudraas manas teorijas] jaa jaa atkal supergudraas tavas teorijas>:DDroshvien pasham ir vajadziiba peec daiktinja palielinaashanas jajau tu mekleeji vairakas lapas par to teemu> p.s. Jurrriiiiisssssss kapec tu vislaik VISIEM piebalso? Edited February 7, 2005 by O Pulveris Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 ojaarss nav kaarteejais GIGN pazinja/draugs , kursh sheit var justies kaa pie maates kruuts siltumaa un aizstaaveets un taadeelj briivi aplikt citus cilveekus ? man likaas vismaz tev vajadzeeja saprast to cik nopietna ir shii cilveeku aplikshana... taads nopietnais dzheks. Geezuz. Palasi sulika parakstu un spied mieriigi. pain - bilde = vienkaarshi lieliska man patiik kaa o515 atkal uztaisa savu "objektiivo" veertiibu skalu peec kuras protams visi tiek veerteeti bez ierunaam - shoreiz tikai ritenis vai skeitbords nav meeraukla bet gan tas vai tu savu bildi esi ielicis forumaa. Interesanti ka no neskeitoshanas un neX3Moshanas tev nestraadaaja smadzenes bet no bildes neielikshanas sheit tev saruuk kraans. Kaa automaatisks bonuss visiem "kas sleepjas" klaat naak augstpraatiiba un iedomiiba kas uzbuuveeta virtuaalajam pasaules teelam, KAMEER IISTENIIBAA... ar nepacietiibu gaidu naakamo izveerteeshanas parametru. Lieku ceriibas uz treshaas acs izaugshanu aanusaa no daudz topiku taisiishanas vai vismaz kaarpas uz zoda uzmeshanos no kaada konkreeta smailija likshanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest o515 Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 Nu bljin es te laikam buushu pastaaviigs viesis, C vitamiina deva dienai atkal ir garanteeta - paldies, ka juus censhaties man uzlabot dienu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 neglaimo sev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest o515 Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 vienkaarshi un saprotami - !!! PN !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 vienkaarshi bet varbuut ne tik saprotami - !!! UYBIOYSB !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest o515 Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 Use Your Brain Instead Of Your Stupid Buthole Shitaa ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurisss Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 Use Your Brain Instead Of Your Stupid Buthole ha ha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pinky Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 ojaarss nav kaarteejais GIGN pazinja/draugs , kursh sheit var justies kaa pie maates kruuts siltumaa un aizstaaveets un taadeelj briivi aplikt citus cilveekus ? tas ir 100%, ka vinji ir paziistami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 paldies pinky par komplimentu necereeju no tevis kauko taadu sagaidiit. o515 - varbuut tulkojums nav pareizs bet ideja ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest o515 Posted February 7, 2005 Report Share Posted February 7, 2005 es tak nevaru zinaat visas juusu "gudriibas" :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now