gelvis Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Man bija portativais bet tagad jau ir jauns pavisam un loti labs dators [zvera iksas] protams atkal gribaas serveri bet lieta tada ka nevar vairs caur hostneimu iejiet ... es saprotu ka problema ir taja ka ir 2 pc uz vienu ip ... ko iesakt app servari ta sacakarejas - cau pirmo datoru iejiet var caur jauno ne - tas ir ienakt jaunaja [portativais ir izslegts] makadrese ari tapati Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Bļē zajebaļu nahuj. 100x izrunāts sūds nahuj, jus kā vienmēr 10000000000000x vienu un to pāšu mērgļi jautājat. Izmanto meklētāju bļe, vai nosities no 5stāvenes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gelvis Posted August 29, 2008 Author Report Share Posted August 29, 2008 (edited) 100x izrunāts sūds nahuj, jus kā vienmēr 10000000000000x vienu un to pāšu mērgļi jautājat. Izmanto meklētāju bļe, vai nosities no 5stāvenes. .... dabiski ka es mekleju un neko neatradu tadel jau rakstiju - da aa nu nau zel meklesu vel [nervus bis ari paarsteee ] neka personiska mekletajs nau ka gugle vina raksstidams vienu vardu sanem 100 atbildes bet rakstot vairakus pavediena vardus tu neatrodi pilniba neko .... Edited August 29, 2008 by gelvis Link to comment Share on other sites More sharing options...
gelvis Posted August 30, 2008 Author Report Share Posted August 30, 2008 kads help Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Tev nedalec ka šitā tēma jau ir izrunāta? Neviens neraksta, jo jau apnicis rakstīt vienu un to pašu. Tavā vietā neviens neko nemeklēs, un nedarīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts