nuTeE Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 man ir jautajums kadam no adminiem vai moderatoriem. vecais acc DeSaa. kadelj vecais accounts ir nobanots? delj ta spama ar linku? kadelj tad ir domata shi sadala Spam??? es jau domaju kas tads varetu notikt Spams Šeit iet viss, kas nav pieminēts citās foruma sadaļās izņemot debīlu reklāmu shi nav reklama manu prat es vnk citiem luudzu paliidzibu! P.S. luudzu tas admins kas mani nobanoja pm man gribetu bishki parunat par sho teemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 (edited) vecais acc DeSaa. kadelj vecais accounts ir nobanots? delj ta spama ar linku? kadelj tad ir domata shi sadala Spam??? es jau domaju kas tads varetu notikt Spams Šeit iet viss, kas nav pieminēts citās foruma sadaļās izņemot debīlu reklāmu shi nav reklama manu prat es vnk citiem luudzu paliidzibu! P.S. luudzu tas admins kas mani nobanoja pm man gribetu bishki parunat par sho teemu domā kādu te interesē tavas domas? manuprāt nē. Edited August 25, 2008 by Invincible Link to comment Share on other sites More sharing options...
nuTeE Posted August 25, 2008 Author Report Share Posted August 25, 2008 nu man galvenais lai admins, moderators to izlasa. man vienalga par jusu domam, kaa citadi lai es atrodu to adminu vai moderatoru kas mani nobanoja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 man vienalga par jusu domam, kaa citadi lai es atrodu to adminu vai moderatoru kas mani nobanoja? sākumā varētu nedēļu nekakāt un tad iet jahtot Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Es tevi nobanoju, forši ne A pm man vari nemaz nerakstīt, vienreiz jau tevi biju atvaļinājis par debīlismu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nuTeE Posted August 25, 2008 Author Report Share Posted August 25, 2008 (edited) es nekad nesmu atvaļināts vismaz nesu pamanijis un ja esmu tad ne uz ilgu laiku jo nesmu nekotadu pamainijis! Edited August 25, 2008 by nuTeE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts