lomeris Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Sveiki Vakar uztaisiju sev serveri pēc Worma pamācības Vakar arī meiģināju ielikt pluginus (pēc Mr.Ev[!]L pamācības) bet nekas nesanāca šodien arī meiģināju bet nekā... Es meiģinu ielikt piem admin_gag ( http://yy.lv/download.php?f=160560 ) Bet kad palaižu serveri man rādās "invalid plugin" un nekas nenotiek sad.gif P.s zinu ka esmu losis muļķis retards utt.... varat man to neteikt smile.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakeris132 Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Tu to pluginu ieliki plugins mape un ierasktiji plugins.ini ieksa amx_gag.amxx ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lomeris Posted August 25, 2008 Author Report Share Posted August 25, 2008 Jā es VISU izdariju gluži kā pamācībā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 Tāpēc, ka iekš plugins.ini ir nepareizi uzrakstīts plugina nosaukums! IEMĀCIETIES KĀDREIZ ANGĻU VALODU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lomeris Posted August 25, 2008 Author Report Share Posted August 25, 2008 Kefirs666 LoL man anglju valodā 9 bet lai vai kā atradu problēmu kr4 amxx no worma pamācības ir uuber vecs un es pārtaisiju serveri tikai šoreiz ieliku amxx 1.8.1 un viss iet Link to comment Share on other sites More sharing options...
-pK_ Posted August 25, 2008 Report Share Posted August 25, 2008 bet lai vai kā atradu problēmu kr4 amxx no worma pamācības ir uuber vecs un es pārtaisiju serveri tikai šoreiz ieliku amxx 1.8.1 un viss iet Tavs niks Izsaka visu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lomeris Posted August 25, 2008 Author Report Share Posted August 25, 2008 aga Link to comment Share on other sites More sharing options...
tk1 Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 man 8 klaiite ar 9 bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now