Jump to content
GIGN Forum

Xb Un X_votemap Ibioo


_swallow
 Share

Recommended Posts

taatad !

tikko uzceelu jaunu forum profilu , jo mans orig bij kkaad sen ellee nobanots :/ par pljuutiishanu uz sn00p , jo vinjsh man uzlika banu nepar ko :/

labi , projehalji !

gribu xb un X_votemap . kapee ? tas viss ir vienkaarshi ! dziivoju es GMT 0 , tas noziimee ka esmu serverii par 2 h veelaak nekaa parastie latvijas mirstiigie , un man jau saak piriebties ka tur skraida visaadi indiviidi ar nazhiem , iznaakumu pashi zinat !

kaa jau kkur biju lasiijis tad csdm`aa ar adminiem ir truukums , nu labi , nav ! bet nu vinji tur ir neiistajaa laikaa , vai vnk chiiteri iistajaa .

par mani . niks _swallow.dll , iipashais uuberplejers jau es neesu , bet sevi nohsuat taa pat neljauju . nu meegjinu neljaut :D gignaa dziivoju kkaadu 1.5 gadi , nu vieniigi bij 2 meen iznjeemums ka aizbraucu uz angliju ar chomiem iemest .

lakooniski :

mani + . esmu serverii pietiekami ilgi , nu veelu uzturos , deelj laika joslas , varu noseedeet no spec wiev kaadas vairaakas stundas , jo manii ir taada doma ! "nu kas ir pidar? izbanoju" (esu kkad pirmskara laikaa bijis admina lomaa) ganjau ir veel kkas bet nespeeju acereeties .

mani - . neesmu tas kas pirmais ierodos serverii , nu iznjemot gadiijumus ka visu nakti negulju !

neviens neko nedos :D turies

Link to comment
Share on other sites

uuuj , vai ta tam vajag vote ? ganjau ka nee :/

nee . jo nu jums ir spiidoshi admini , kas liek vote ar mapeem De_aztec instead of de_aztec , jo zinaam ka respawns draud baazee nevis kkur citaa ellee , nu visi laimiigie plejeri saspaida jaa , jo domaa ka tuliiit varees izpausties utt , nezinot kas un kaa ! bet nu she tev ! dzimsti baazee , nu labi man pret to nekaa nav , jo es zinu ka vinji paraadiisies / dzims baazee un mieriigs , bet tauta vislaik kko chiikst utt .

taapee es domaaju no adminu puses buutu labaak ja vinji taadas mapes neliktu , jo redz es spec ieraudziiju ka klumpaHLTV taa vaaraas ! nu uzvaara rezultaatu , bet tas nav godiigi .

un ja nuubs ienaak paspeeleet , tad es domaaju vinajm ir jaadod kkaada iespeeja sevi pieraadiit , nevis uzlikt kkaadi mapi kur dzimsti baazee un tevi jau tur no muguras kaads ar kalashu gaida . nu es tgd par sevi :/

Link to comment
Share on other sites

Sviests ir sarakstiits tik daudz, ka neredzu kuraa serverii tu veelies tiesiibas CSDM vai PUB ... , ja runa ir par CSDM, tad:

NOrijējs man liekas expansiivs dzekinsh ārpus speele laukuma. Speelee ir ieveerots un negatīvas darbības nav novērotas. Nemāku spriest par chiiteru atpazīšanas spējām, bet galvenais ir vēlēšanās un tad jau prasmes nāk pashas par sevi.

Ja jau pat SALMS nav skiiries veel no tiesībām, tad shitam dzekam var tās dot :D

REC

Link to comment
Share on other sites

Par to mapi es tikai leiku vienu CS_MILITIA .) un de_aztec nekad nav bijis ar bazes respaniem !

Tapeec jau klumpai tik ljoti patiik militia, vinsh uzmet voti ar lielajiem burtiem un pats iet speeleet kaa ts! Tad tik seezh un ar awp no lodzinja shauj kad naak pa tuneli ct! Es atvichaju ja es redzeeshu ka tu kaut vienu reizi uzliksi taadu voti es tev uzlikshu banu uz paaris nedeeljeem, un 4ista pox par sekaam!

Runaajot par teemu - cik esmu speelejis ar swollow tad nekad nau bijushas probleemas takaa rec!

Link to comment
Share on other sites

Nu es jau nelieku katru reizi vinu varbut nedela uzlieku 1 reiz maximums 2 ja kads paprasa ,bet nejau katru dienu un nejau vienmer sanak ta vote ! Reali es neesmu vainigs ja tev vina nepatik ,bet ja tu esi serveri taja bridi kad es lieku to mapi tev tik gruti ir pateikt (neliec klumpa nevajag) ? un es ari paklausihsu un neakcepteshu mapi ,bet ja tu ienac taja bridi kad mape jau iet tad nekas .(

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...