Jump to content
GIGN Forum

Volvo S80


SuperRembo
 Share

Recommended Posts

http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/vol...wKFUpnQlk=.html

Ko jus par so modeli sakat, cenai nepieversiet uzmanibu, te vina astronomiski uzkruleta. Mani interese tiesi masians specifika.

Remonts biezs vai nava, eksplutacija darga vai ne, rijigs, ka ar bremzem :) utt

Ja ne so gadu tad kadu no s80 serijas.

Edited by SuperRembo
Link to comment
Share on other sites

Da sūds tas Volvo. Man kaut kā šitā vairāk iekrita acīs http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/fer...8KFEFjRl8=.html

edit: 15 Ls ir ~ 20 l (es neesmu sekojis benzīna cenām pēdējā laikā). Tu tagad man pasaki, kur tu katru dienu nobrauc 100 km (pieņemot, ka tava mašīna ir mega benzīna kaspēta).

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

Mani neinterese offtopika teikumi.

Man ir 100 un 101 sludinajums ko jaizskata. Un es nevelos dabut kadu bistamu graustu, vai ari kuru vajdzetu pec menesa remontet.

Man pietiek ar savu tagadejo masinu diena aped 15LS uz benzinu. Un nav nekads sporta variants :) vienkarsi motors vecs un kluvis biskin rijigs.

Link to comment
Share on other sites

Nē nu pagaidi, Tu domā, ka markas atšķiras, piemēram, nopērkot volvo nevajadzēs remontēt, bet mazdu vajadzēs, tas jau jāskatās pērkot, uzreiz dzen uz diagnostiku, šo tiešām neaizmirsti, jo man liekas tevi apvārdot un tev iesmērēt ir vieglāk par vieglu, piedod, bet tu tāds naivs liecies.

Link to comment
Share on other sites

parbaude bus pec pilnas programmas, par to tu neuztraucies. Mani interese pareja specifika sis masina, jo pagaidam es tik ar bmw un audi esmu saskaries un pagaidam bpw>audi mans priekstats.

So masinu es tik ka pasazieris izstesteju un uz aizmugureja sedekla es teiktu ideali atlaisties var talos braucienos. Ar to mans exp beidzas ar so masinu.

+ Aizmirsu pateikt, pats galvenais, lai ir klimata kontrole, jo ta ir tiesam vajdziga mana situacija.

So es panemu ka paraugu :) pats atlauties fiziski varu tik 2004 gada, lielaku gadu ja velesos vairak no bankas bus jabaidas.

Edited by SuperRembo
Link to comment
Share on other sites

http://www.volvoklubs.lv/news.php

Griezies šeit, tur tu noteikti iegūsi daudz vairāk un precīzāku informāciju kā šeit.

No pieredzes ko es varu teikt, tad draugam ir S80, 2 gadu laikā neesmu dzirdējis, ka būtu kas lielās summās jāremontē, kā jau visiem kaut kādi sīkumu, kluči utt., bet nu nav jau viņš arī nekāds svētdienas braucējs tapēc liekas, ka diez gan izturīgs kumeļš tas S80.

Link to comment
Share on other sites

hmm, a siem 2004+ modeliem virsbuve ir cinkota, un ka ar rusu, ja biezi bus zem atklatas debess.

Vispar daudz jautajumu, ziema vajag nevajag sildit motoru, ar iedarbinasanu ir nav problemu, prieksa laikam velkosa.

Cik daudz problemu del vienas masinas izveles XD

Lielais minuss, ja lust, detalas dargas a remonts vel dargaks :/ ta gribesana sak pariet pirksanas, bet ja vins izturigs hvz, ka es no viena cilveka teicu, prieks LV celiem un satiksmes vislabakais ir volvo ar automatu.

Edited by SuperRembo
Link to comment
Share on other sites

Paziņam bija s80, to viņš sasita un aizlaida dzelžos, bet tagad nesen nopirka vēlvienu tādu pašu, tad jau laikam labs! Neko tādu arī graujoši sliktu par viņu neteica. Domāju izvēle nav slikta, bet varbūt ir vērts labāk apsvērt mehānisko ātrumkārbu! :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Ja nav pieredzes, tad nahren tik jauna mašīna? Nopērc 10 gadus vecu mašīnu un brauc bez problēmām. Kad iemācīsies labi braukt, tad arī ņem labu mašīnu. I lētāks būs remonts, kad vecāku saistīsi.

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

Nu ja tu pārvietojies lielākoties pa pilsētu tad automāts ir priekš tevis, bet ja jāmēro lielāki attālumi, tad noteikti ar mehānisko var ietaupīt vairāk degvielas, kā arī ja dzīvo kādā nomalē kur ziemā, ne tik perfekti iztīrīti ceļi, tad ar mehānisko ,atšķirībā no automāta, nebūtu problēmu izbuksēt arā no kādas kupenas :)

Piekrītu arī cash'am.

Edited by SvaX
Link to comment
Share on other sites

Ja elektronika nobruks tu auto ar mehānisko kārbu vismaz varēsi iestumt un piedarbināt(ne tādā gadijumā, ja aizdedze ir čipkarte,bet s80 nav redzēti), automātu nekādi, kolēģim roveram 1x nobruka i sēdi pļavā ar savu džipu un gaidi SOS :muahaha:

Link to comment
Share on other sites

:D

10 gadus vecu, man tagad ir tuvu sim vecumam, letak remonta? Neiteiksim full repair 700LS vajag masinas cena 500ls.

Benzins 400km=80 litri 95 benzas

Menesi es izskaitloju vajag gandriz 300LS lai pabarot rumaku, ar manu brauksanu mazo, tapec censos visus chekus saglabat no statoila

Edited by SuperRembo
Link to comment
Share on other sites

Bļa, tu kretīn, stulbais, KAD TU VIENREIZ BEIGSI SPAMOT? tādus kā tevi vajag nobanot bez žēlastības, nu kādā sakarā tu tāda veida topiku raksti Gaming forumā, kur lielākajai daļai no apmeklētājiem pat savas mašīnas nav un viņi katru dienu prasa vecākiem naudu priekš saldumiem.... MUDAKS tu esi, tādus kā tu vajadzētu sist un reizē bļaut GOOOGLE.lv gooogle.lv http://www.volvoklubs.lv/e107_plugins/foru...iewforum.php?10

http://www.google.lv/search?hl=lv&clie...4%93t&meta=

PAAUDZIES PRĀTA DAUNI. :plzdie::baby:

EDIT: Kāda sagadīšanās reku tieši tāds topiks kā tev, kur ir sniegtas atbildes....

http://www.volvoklubs.lv/e107_plugins/foru...topic.php?13362

Link to comment
Share on other sites

man ertak ir uzdot jautajumu, tikpat labi nakotne pajautasu kur labak aicelot un ar kadu firmu starpniecibu, vai vel nezin ko izdomasu.

Kas man nav zinams un nevelos pats meklet es uzdodu te, spama sadala kaneka :) un ar citiem forumiem salidzinat te vismaz ko sakarigu var no katra desmita posta izlasit.

+ Nepatik atbildet neatbildi nelasi manu postu, ja jau tevi ali tas ta tracija.

Link to comment
Share on other sites

nu tad beidzot viens saņēmās un nolamāja šito ākstu, sen man jau gribējās viņu nodirst par viņa lielību, bet zināju ka nebeigsies labi. Huabnhahuahudhauhauha eeej tu galīgi dirst SuperSūds.

ej tu dirst tik reāls smailijs steering.gif

kas būs nākamais ko paprasīsi? varbūt paprasīsi kādu telefonu pirkt? ar dimantiem vai zeltu apstrādātu? versace vai gucci edition?

Edited by Invincible
Link to comment
Share on other sites

Jā, tikai pasaki man vienu - kā cilvēki, kuri to mašīnu nekad nav lietojuši vai pat volvo, var uzrakstīt ko sakarīgāku par cilvēkiem, kas viņu lieto ikdienā/ir lietojuši vai kaut vai lieto kādu citu volvo, ar domu, ka volvo forumā būs sakarīgākas atbildes, vienīgi viņi negribēs palīdzēt tādam daunim kā tu un neko sakarīgu nerakstīs uz taviem tekstiem takā vienīgais veids - meklēt ko noderīgu no iepriekšējiem topikiem.

Link to comment
Share on other sites

ir gadījies saskarties ar s80 T6. parastie s80 ir mīkstajiem, jo t6 ir twin chargers. 2.8 motors ar 2 turbīnām.

vispār s80 ir opju mašīna. ērta pēc velna, bwet tie dīzeļi ir mēsls.

par uzturēšanas izmaksām. attiecīgi lietojot to mašīnu katru mēnesi servisā tika atstāti vidēji 200ls. ja nemāki braukt, tad par to mašīnu nemaz nedomā, jo lauzīsi un par remontu samaksāt būs grūti.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...