Jump to content
GIGN Forum

Help

ecstasy
 Share

Recommended Posts

Sveiki gameri =)

Man ir radusies neliela probleema un varbuut ka kaads var paliidzeet.

Taatad - ofiss + 5 cpu + 1 wirelesss router = packet loss pie ping test + internets pazuud uz laiku un tad atkal paraadaas ... provaiderim ir zvaniits un vinju galaa viss esot ok. Taatad jautaajums kas var buut par probleemu ? Ir divi varianti vai nu routers vai nu pashi cpu ... Kaadus risinaajumus juus vareetu ieteikt ? Kaadus troubleshoot variantus lai nonaaktu pie probzas ceelonja ... Thanks in advance.

p.s. kaa jums sokas ar serveri ? vai ziedojumi vaacas ? zinu ka esmu taalu bet varbuut ka meenesha beigaas kaadus 50 ls aizmetiishu =)

Cheers !

pirmkaart: angry, tu esi vienkaarshi ekstreemi stulbs. tapec ari nedzesu to poustu aaraa...

otrkaart: ecstasy, neesmu protams nekaads specs, bet mani kautkaa paarnjem shaubas ka taa vareetu buut 5 cpu vaina... driizaaak jau routeris. vislabaak pachekot oficiaalajaa razhotaaja maajaslapaa kauchkaados forumos vai pie supporta. mosh citu draiveri vaig. a mosh ir veerts uzzvaniit tiem, no kaa pashi kompji pirkti, sak' ja reiz uzstaadiet LANu, tad taa lai darbojas wink.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...