amnezija Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 (edited) Uzgāju kādu anti spam botu sistēma jeb modu, kas man tīri iepatikās, bet tā adrese nestrādā un nevaru to modu nokačāt. Ja kāds zin, kur var vai pašam ir šāds mods būšu pateicīgs ja iedosiet. http://resources.invisionpower.com/index.p...mp;showfile=559 Tur tās adreses skrīnā var apskatīt kā izskatās tas mods. Varbūt vēl pie reizes varat ietiekt citu labu anti spam botu sistēmu, jo tie botiņi sāk noriebties... Edited August 20, 2008 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Savā "Spama" sadaļā nomaini nosaukumu, piemēram, uz tā kā es uzrakstīju "Sūdiņi" un visi spam boti pazuda... Jo internetā tie meklē pēc atslēgas vārdiem "spam" "offtopic" utt.... Un vēl es nobloķēju ~300 e-mail adreses un spambotu vispār nebija =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted August 20, 2008 Author Report Share Posted August 20, 2008 Man liekas es esmu bloķējis vairāk kā 300 gan e=pastus, gan IP. Šaubos, ka tas ko mainīs, jo manu forumu apmeklē īpaši neatlaidīgi spam boti. Viņi uztaisa katrā sadaļā pa 4. postiem, kur tur viņu meklēšanas loģika? Zinu, ka ir tie spam modi, kur ir tiek pajautāts piemēram cik ir 1+1=2 un atbilde ir jāieraksta pašam, bet nesanāk neko tādu atrast... Nu varu mēģināt to tavējo, bet man tā liekas, ka es e-pastus laikam banoju nepareizi. ir tak jāliek @ pirms e-pasta nosaukuma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Varam sarunāt, ka es tev iedodu skriptu, kurš reģistrācija uztaisa dropdown'u, kurā ir prasīts ARE YOU A HUMAN? Un jāieķeksē Yes vai NO! Protams, visu var uztaisīt LV valodā Ja gribi, PM man Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now