Muhamed Alli Posted August 21, 2008 Author Report Share Posted August 21, 2008 m3rsy es par tiem PvE un PvP runaju par blizzard serveri =) nevis par privatajiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Es, kaut kā vairāk ticētu feelyam nekā, kaut kādam klaunam, kurš pat sakarīgu teikumu nevar izveidot. P.S. Warriori ir vienu no labākajiem dueļos, tu vienkārši spēlēt nejēdz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Es n-tos mēnešus spēlēju ar warrioru iemācījos spēlēt normāli kačājos bet duēlī nulle, pārgāju uz citām rasēm un viss uzreiz uzvaru. Sagadīšanās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted August 21, 2008 Author Report Share Posted August 21, 2008 Tātad nezinu kāpēc nokačāju wow. Pēctam wow BC. ok paču rāda 2.0.0 kā uzcelt viņu uz 2.4.3 ? Ā un to ilgo update arī dabeidzās bet nekas nemainijās (8h stāvēja gandrīz kamēr dabeidz) Ieeju wow leja stūrī rāda versiju 2.0.0 neatrodu paču kā sākt celt no 2.0.0 uz aukšu. Pārējos pačus kad gribu lādēt rāda kad vaiga vecāku paču pirm tā .... plz heeelp iedodat linku kur sākot no 2.0.0 var celt uz aukšu or smt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Prieks klausīties gudrību pārpilnajā c-walkerī. Redz warriori iedalās tankos vai dps. Labi gear`ota warrior`a hp ir ap 15k. Level 70 warrior`am ar defaulto outlands quest reward itemiem ir virs 9k. Cik grūti ir rakstīt kaut ko par wow latviešu valodā Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 (edited) Emm, nē, tu vienkārši esi daunis. vai tu maz uz officiālā esi kādreiz spēlējis? P.S. ar tiem pačiem ir pilns internets, bet nu... palaid Launcher.exe pagaidi mazliet un viņš tev pats atradīs vajadzīgo paču un sāks kačāt. Edited August 21, 2008 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted August 21, 2008 Author Report Share Posted August 21, 2008 a tādus prikolus kā filma "Tale of past 3" arī var taisīt? o.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted August 21, 2008 Author Report Share Posted August 21, 2008 damn. google.lv nevaru atrast kā word of warcroft TCB ot smt like that. upteidot no 2.0.0 uz 2.4.3 Someone plz heeelp Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 Someone plz heeelp wowwiki.com labi mekleesi atradiisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted August 21, 2008 Author Report Share Posted August 21, 2008 (edited) nez man pagaidām ir visi : WoW-2.3.3.7799-to-2.4.0.8089-enUS-patch.exe WoW-2.4.0.8089-to-2.4.1.8125-enUS-patch.exe WoW-2.4.1.8125-to-2.4.2.8278-enUS-patch.exe WoW-2.4.2.8278-to-2.4.3.8606-enUS-patch.exe mana versija paigaidām ir 2.0.0 negribi iedot pateikt kurs man trūkst? pašlaik kačāju kautkādu 2.x.x -> 2.4.0 (bet tas 2h kačāsies vel pašlaik 18%) Edited August 21, 2008 by Muhamed Alli Link to comment Share on other sites More sharing options...
feelya` Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 (edited) 9k max hp taurenam =DDDD Man joprojām rēka rauj par wlMedia =DD Tu vispār officiālajā esi spēlējis? UBAAAAAHEDIT: " Es n-tos mēnešus spēlēju ar warrioru iemācījos spēlēt normāli kačājos bet duēlī nulle, pārgāju uz citām rasēm un viss uzreiz uzvaru. Sagadīšanās? " Es domāju, ka ar pāriešanu uz citām RASĒM mainās visa spēles jēga! =DDDDDDDDDDDD Edited August 21, 2008 by feelya` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted August 22, 2008 Author Report Share Posted August 22, 2008 heh prv pagaidam spēlēju uz vidējā ātruma norm. 12LVL Orc Warrior btw Warrior rock! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Es atceros, kad es vēl spēlēju, es ar druīdu ownoju lielāka lvla warriorus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted August 23, 2008 Author Report Share Posted August 23, 2008 Muļkības prv serveros ir kuģi, dirižabļi un portāli arī kāds mybe spēlē wow.rit.lv ? Foršs servers nav ūber ātrs. Šodien pa visu dienu tur warrior 10lvl esmu dabujis Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Es kādreiz spēlēju. Ir doma atsākt, bet negribas pa visu internetu failus meklēt. Alli, ja tu varētu iedot linkus, es atsāktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikis^ Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy!!!!!111one www.wowstatus.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 miki, what the shit? Man rāda, ka tā lapa ir "attack site". Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Iesaku dabūt diskus no kāda (ja ir iespējams) un gaidīt, kamēr automātiski novilks pačus. Privātajiem parasti jaunākās versijas stāv. Vari arī dlot kaut kur no neta diskus. Bet es nezinu, kas un kā pēc tam būs (it kā arī visam vajadzētu būt ok). Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Es RIMI redzēju WOW un WOW:BC diskus. Ja es gribētu spēlēt offā, tad es nevaru novilkt WOW i-netā un piem. nopirkt tikai BC? Jo es domāju, ka pirkt parasto WOW nav jēgas. Parastais WOW dod to spēlēšanas laiku? Kāds varētu paskaidrot sīkāk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feelya` Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Parastā WoW kastīte ir kods, ar to kodu Tev jaizveido accounts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Sistēma ir tāda pati, kāda ar stīmu - disks ir plika graša vērts, maksā tikai keys. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 (edited) Tad tas disks ir jāpērk vai nav? EDIT: Nevar vienkārši nolādēt spēli un tad kkā uztaisīt accountu un nopirkt to keyu? Edited August 23, 2008 by crushy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 blood, to laikam nekad nevarees nevienam ieskaidrot. nelegaalie serveri tev tikai pasliktinaas iespaidu par originaalo wow`u. paspeeleesi tur biki, un liksies, ka wow`s ir kaa Muo. taapeec met pie malas tos suuda nelegaalos bezpriģeļus un nopeerc originaalo. tev jaapeer parastais wow un tbc. jaapeerk ir abi, savaadaak nekas nesanaaks. tbc ir upgreids parastajam wow`am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 EDIT: Nevar vienkārši nolādēt spēli un tad kkā uztaisīt accountu un nopirkt to keyu? Protams, ka vari Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Panem free trial uz 10 dienam, un tur bus iespeja download uzreiz acc managmenta. Protams tas aiznems laiku. Pateiksu ari taka biju to sistemu petijis, free trial laika tu nevaresi izmantot mail box, trade, un aukcionu. Bez aukciona tas 10 dienas ir murgs, jo tur prastako cooperu var pa 2g pardot jau a speles sakuma 2g=gandriz viss ekips ja sakarigas cenas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now