eziic Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Tātad man jau labu laiku bija tāda baigi mīļa ādas jaciņa. Beidzot man izdevās viņu uzvilkt neīstajā vietā un neīstajā laikā, kā rezultātā jaka dabūja pavisam nedaudz pabraukāt pa asfaltu, protams, ar mani iekšpusē. Rezultāts nav tik traks kā bija domāts, bet nu šur tur ir visādi skrāpējumi un kaut kas līdzīgs tam, kas notiek, kad ar nazi iegriež pirkstā, bet nu tā pavisam maigi. Enīvei, gribēju pajautāt vai ir iespējams viņu dabūt tādā kārtībā kāda viņa bija pirms tam, tb, vai ir kāda vieta, kur 'remontē' ādas apģērbus? Tādās jomās esmu tups kā zābaks, jo neko vairāk par ķīmisko tīrītavu izmantojis neesmu, tā ka būtu priecīgs par jebkāda veida informāciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 A, piemēram, tagad Tu to jaku, teiksim, veikalos nevari dabūt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Tu domāji tādu kā ādas jakas slimnīcu, kur homofobiem mutantu suņiem novelk ādu un uzvelk tavu ādas jaku. Tad viņus piekačā ar steroīdiem un antibjotikām, lai ādas jaka pieaugtu pie viņiem, tad jakai uzliek plāksterus un gaida, kāmēr ādas jaka pati sadzīst, bet pēc tam veic plastisko operāciju un ādas krāsošanu. Tad, kad jaka izskatās kā jauna, tad viņu novelk sunim (parasti velk pār acīm, atgriežot suņa rīkli, bet pārklājot ādu ar īpašu laku, kas to pasargā no nesātāja asinīm). Es pats tā esmu atjaunojis 2vas moča jakas, vienu mākslīgās ādas (dermantīna jaku) un vienu saplīsušu zamšādas jaku (tur bija jāliek šuve). Prieks gan nebija no lētajiem, bet iečeko lapu www.homophobicdogleathersuitfix.com Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
never thought Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Moška beidz dzert ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Es pats tā esmu atjaunojis 2vas moča jakas, vienu mākslīgās ādas (dermantīna jaku) un vienu saplīsušu zamšādas jaku (tur bija jāliek šuve). Prieks gan nebija no lētajiem, bet iečeko lapu www.homophobicdogleathersuitfix.com Beefs Bla nu kur tev naak shiis super idejas? Par teemu, karoch es kaut kad sen sen atpakalj dominaa nopirku taadu shmaakji, kas itkaa atjauno aadas izstraadaajumus, bet nesanaaca vinju pielietot, bet es domaaju tu vari kaadaa no taadiem veikaliem droshi paintereseeties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 19, 2008 Author Report Share Posted August 19, 2008 Traktorist, tā jaka izmaksāja pietiekoši, lai man nebūtu pilnīgi nekādas vēlmes pirkt tādu pašu vēlreiz. Kā jau teicu, mīļa ir tieši šī jaka, atmiņas & stuff [ak es, sentimentālais muļķis ]. Beef, tava ideja rauj nost jumtu vnk. Lavrx, tur jau tas sūds, ka papildus skrāpējumiem ir arī tādi caurumveidīgi sūdiņi, tipa skrambas, kuras ar visādiem pūšamiem un zieķējamiem sūdiem diezzin vai ir iespējams nahrenizēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 NU ja tā ir moča jaka, tad sit plaukstas, jo tāpat, kā rētas izdaiļo vīrieti, tāpat skrāpējumi un caurumi izdaiļo moča jaku (bracējs ar pieredzi. tāds, kurš nebaidās arī nokrist. real man) Beefs ]. Beef, tava ideja rauj nost jumtu vnk. Lavrx, tur jau tas sūds, ka papildus skrāpējumiem ir arī tādi caurumveidīgi sūdiņi, tipa skrambas, kuras ar visādiem pūšamiem un zieķējamiem sūdiem diezzin vai ir iespējams nahrenizēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now