brazer Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 (edited) Vai obligāti jāmaina pase uz jaunu,mēnesi pirms piecpadsmitās dzimšanasdienas.Tētis visu laiku lamājas un saka : tāds likums,sodu uzliks utt. Vai tā tiešām ir? Ja ir tad iedodiet saiti uz to likumu. Edited August 18, 2008 by brazer Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 lol, vienīgais ko es esmu dzirdējis un kas noteikti ir, ka nevar ar vecajām pasēm izbraukt no valsts, vai arī var, bet uz kaut kādām noteiktām EU valstīm... tjipa. neko par vecumu neesmu dzirdējis. WTF? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 (edited) Muļķības. Es aizgāju pēc ~3-4mēnešiem uz to imigrācijas šitu uztaisīt pasi. Neko man neteica, bet hvz. Ja nu trāpās kāda piekasīga tante, tad hvz. p.s. Amii, no 15 gadiem pase ir tipa obligāta. Edited August 18, 2008 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 ai , šito biju piemirsis, ka no 15 obligāta, man vnk pase no neatminamiem laikiem... bet ja neuztaisa pasi līdz 15, tad moš ir sods? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Kapēc gan? No 15 gadiem tikai viņa ir 'itkā' obligāta. Kā jau minēju nokavējos par pāris mēnešiem, neko neteica. chill Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 pasi pajaun uztaisīju kādus 3 mēn pirms 16. gadu dz.d. Galvenais skaties, kad derīguma termiņš beigsies un viss. Turklāt tam imigrācijas dienestam bij bezmaksas talrunis info sniegšanai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted August 18, 2008 Author Report Share Posted August 18, 2008 Man ir pilsoņa pase,derīga līdz 2009 gadam, bet vai tāpēc,ka šogad paliek 15 ir jāmaina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Bullshit, manējā ir taisīta 16 gadu vecumā, kad derīgums izbeidzās vecajai. Kaut gan, who knows, kas pa šiem gadiem ir mainījies. Bet izskatās, ka nekas, svarīgi ir, lai ir derīga. Tie 15 gadi ir tikai tam, lai aizvelkas uztaisīt tie, kam tādas nav vispār ( kaut kādi bomži un trūkumcietēji, kuri laikam nekur līdz tam nav izvesti no valsts ), lai viņus pēc tam var idenficēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 pamēģini uzzvanīt uz 1188 un pasaki lai savieno ar pasu daļu un pajautā. Tur tev precīzi pateiks! Vai, tad tas ir tik grūti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx92 Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 psc nu lol nezinu ka citās pasēs bet reku tgd skatos savā un tur rakstīts sekojoši: 11. Derīga līdz / Date of expiration 28.06.2009 btw man shii ir kopš 204 gada P.S. bilde tada ka ņirga vislaik nāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 nezinu ka citās pasēs bet reku tgd skatos savā un tur rakstīts sekojoši: 11. Derīga līdz / Date of expiration 28.06.2009 btw man shii ir kopš 204 gada P.S. bilde tada ka ņirga vislaik nāk un, ko Tu ar to gribēji teikt? domāju, ka 99,9% šeit esošajiem ir pilnīgi pofig, kad Tev termiņš beidzas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 (edited) Ja tev tai pasei vel ir derīguma termiņš, un tu nettaisies izbraukt no valsts - tad nav jāmaina. Edited August 19, 2008 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Es pirms paris dienam uzstaisiju, man ir 16, ta ka ta bija pirm reize tad man bija tur kur taisiju jaraksta paskaidrojums par to kapec es tik velu taisu pasi, pec paris dienam atnaca vestule no domes par to ka jajierodas un japaskaidro kapec tik ilgi netaisiju, bet taka tur bija rakstits ka nav obligati, cipa izskatit lietu var bez manas klatbutnes un man bija jabrauc uz kazam tapec neierados, atbraucot no kazam pienaca vestule ka jasamaksa soda nauda 1ls menesa laika. Tadat 30dienu laika pec 15 gadu sasniegsanas jajiesniedz dokumenti. Tas ir 11.panta 1.dalas, 22.04.2002. Ministru kabineta noteikumu Nr. 378 "Noteikumi par pilsonu personu apliecibam, nepilsonu personas apliecibam, pilsonu pasem un bezvalstnieku celosanas dokumentiem" Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted August 19, 2008 Author Report Share Posted August 19, 2008 Nu man ir 2004 gadā taisīta 2009 beigsies.kr4 problem solved var close. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Heh a cik man bus sods jamaksa ja man pases terminsh jau beidzies gandriz jau pirms gada? JA godigi es to tikai nesen atklaju jo nebija nepiecieshama pase un uz arzemem arii neesmu braucis shii gada laikaa. Traki, traki ieshu sho nedelj taisiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexx92 Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 domāju, ka 99,9% šeit esošajiem ir pilnīgi pofig, kad Tev termiņš beidzas. eu nu nevaig dirsties, dzīvosim mierīgi brāl. es tak tevi mīlu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now