Jump to content
GIGN Forum

Pases Maiņa Piecpadsmit Gadi.


brazer
 Share

Recommended Posts

lol, vienīgais ko es esmu dzirdējis un kas noteikti ir, ka nevar ar vecajām pasēm izbraukt no valsts, vai arī var, bet uz kaut kādām noteiktām EU valstīm... tjipa. neko par vecumu neesmu dzirdējis.

WTF? O_O

Link to comment
Share on other sites

Muļķības. Es aizgāju pēc ~3-4mēnešiem uz to imigrācijas šitu uztaisīt pasi. Neko man neteica, bet hvz. Ja nu trāpās kāda piekasīga tante, tad hvz.

p.s. Amii, no 15 gadiem pase ir tipa obligāta.

Edited by knds
Link to comment
Share on other sites

Bullshit, manējā ir taisīta 16 gadu vecumā, kad derīgums izbeidzās vecajai. Kaut gan, who knows, kas pa šiem gadiem ir mainījies. Bet izskatās, ka nekas, svarīgi ir, lai ir derīga. Tie 15 gadi ir tikai tam, lai aizvelkas uztaisīt tie, kam tādas nav vispār ( kaut kādi bomži un trūkumcietēji, kuri laikam nekur līdz tam nav izvesti no valsts ), lai viņus pēc tam var idenficēt.

Link to comment
Share on other sites

:D nezinu ka citās pasēs bet reku tgd skatos savā un tur rakstīts sekojoši:

11. Derīga līdz / Date of expiration

28.06.2009

btw man shii ir kopš 204 gada :P

P.S. bilde tada ka ņirga vislaik nāk :D

un, ko Tu ar to gribēji teikt?

domāju, ka 99,9% šeit esošajiem ir pilnīgi pofig, kad Tev termiņš beidzas.

Link to comment
Share on other sites

Es pirms paris dienam uzstaisiju, man ir 16, ta ka ta bija pirm reize tad man bija tur kur taisiju jaraksta paskaidrojums par to kapec es tik velu taisu pasi, pec paris dienam atnaca vestule no domes par to ka jajierodas un japaskaidro kapec tik ilgi netaisiju, bet taka tur bija rakstits ka nav obligati, cipa izskatit lietu var bez manas klatbutnes un man bija jabrauc uz kazam tapec neierados, atbraucot no kazam pienaca vestule ka jasamaksa soda nauda 1ls menesa laika.

Tadat 30dienu laika pec 15 gadu sasniegsanas jajiesniedz dokumenti. Tas ir 11.panta 1.dalas, 22.04.2002. Ministru kabineta noteikumu Nr. 378 "Noteikumi par pilsonu personu apliecibam, nepilsonu personas apliecibam, pilsonu pasem un bezvalstnieku celosanas dokumentiem"

Link to comment
Share on other sites

Heh a cik man bus sods jamaksa ja man pases terminsh jau beidzies gandriz jau pirms gada? :D JA godigi es to tikai nesen atklaju jo nebija nepiecieshama pase un uz arzemem arii neesmu braucis shii gada laikaa. Traki, traki ieshu sho nedelj taisiit :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...