Device Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Es ar visu tieku galā un ir ok! paldies par pāmācību, bet tagad man ir šāda problēma! Es gribu uztaisīt Fy_ice ( ICE tipa mapi ) , visu salieku, viss sanāk, tik mapes skini (sienas) un grīda man nav tādā kā fy_iceworld vai icewor2k !! Kur lai es dabuju šādus skinus...?? un kā uzlikt skaņu ice mapē lai staigājot dzird nevis parastos soļus, bet gan soļus pa sniegu kjip (brakšt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake5 Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 soļu skaņas ir atkarīgas no materiāla, pa kuru staigā.. dabūsi pareizo tekstūru, būs pareizā skaņa meklē starp wadiem, kur dabūsi to tekstūru (cs_office wadfails?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Device Posted August 19, 2008 Author Report Share Posted August 19, 2008 (edited) dabūsi pareizo tekstūru, būs pareizā skaņa meklē starp wadiem, kur dabūsi to tekstūru (cs_office wadfails?) Paldies...! šito brīnumu es nezināju..! liels paldies \ Var slēgt ciet, viss ir kārtībā..! Edited August 19, 2008 by Device Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now