GrietiNs Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Ieliku serveri pod botus bet vinji neskaitas klat rankaa un kad vinjus noshauj tad ari ranka killi nenak klat bet kad nosauj kadu playeri tad tikai kili nak klat boti itka ranak nbebutu un no vinjiem ranks ari klat nenak. Varbut kads zin ka es varu uzlikt lai kad nosauju to botu man rankaa kili pieskaitas kalt un lai botam ari raditos ranks. Ceru uz atsaucibu varbut sis vel kadam noderes Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 laikam ljoti interisanti kapat ar botiem ar visu rank butu spelejis gigna un miers Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL LuPaTa Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 GrietiNs zinu man agrāk bija tāda pati Problēma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIKI Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 nu tad varetu pateikt nevis rakstit ka bija tada problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCORPIONS Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Ieraksti amxx.cfg failā sekojošo: csstats_rankbots 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now