aIkoNz Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Tad nu taa iisi izstastisu ko es veletos paluugt.. Kaads nevaretu ieteikt kadu labu programmu ar kuru var viegli parvaldit dziesmas disenees utt.. Vai arii vel kaadu citu programmu kas varetu noderet shajaa jomaa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 MixMeister Studio 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aIkoNz Posted August 16, 2008 Author Report Share Posted August 16, 2008 Tas jau man ir.. anyway paldies.. Kads velkautko varetu ieteikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 A, ko tev citu vajag? Kas tev tajā programmā pietrūkst? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aIkoNz Posted August 16, 2008 Author Report Share Posted August 16, 2008 Es domaju visp kadas porgrammas kuras man varetu noderet tadaa zinjaa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 qft. Neko citu tev nevajag, topošais DĪDŽEJ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Atomix Virtual DJ un Traktor Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Atomix Virtual DJ un Traktor Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 haha, traktor... atceros, ka uz to progu kaadreiz arii speeleeju (sen)...bija gadiijums, ka mees ar chomu speeleejam diseni vinja klubaa un plkst. jau kaadi 04:00 no riita... skatos kaadus songus likt un atrodu kkaadu dziesmu zem nosaukuma MEGAHITS, prasu shim :" kas tas taads?" uz ko shis saka :"uzliec, labs gabals", es taadaa vieglaa shmiginjaa neko nenojausdams uzlieku... LOL saak skaneet vinja oashtaisiitais gabals, ko vinjsh taisiijis uz playstation, kursh pie tam ir totaals shits... taads kauns palika, ka nomuku no pults nost un aizskreejaam uz virtuvi kaartiigi izsmieties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now