Jump to content
GIGN Forum

Mp4 Atskaņotājs.

Zorg`s
 Share

Recommended Posts

Teorētiski ir doma pirkt mp4 atskaņotāju. Precīzāk šo ķīnieti, bet nezinu, it kā atsauksmes nav pārāk labas. Tātad iesakāt mp4 atskaņotājus, kuri atskaņo video failus un mūziku (mp3). Jaunu, līdz ~80ls.

P.S. Ideālākais būtu, ja būtu papildus slots (atmiņas kartei)

Edited by Zorg`s

zorg nē :D tikai ne to.... lietotu ipod touch vari dabūt pa 120 ss ir daudzi un no kaulēt līdz 100 ... kr4 es jau biju atradis ipod touch pa 90 Ls divus piedāvājumus ...

Tieši tajā dienā kad zvanīju par to ipodu lai teiktu kur varam satikties, viņš necēla tel.. un pēc pāris stundām man piedāvāja nopirkt iphonu :) takā ja var paņemt kko labāk bišcīt piemaksājot DARI TĀ !

Dirsā tos visus ķīniešus. Ņem kādu brendu. Tavā cenu grupā ideālākais variants būtu Epix piedāvātais. Pirms laiciņa pats sev meklēju mp4 pleijeri un tas Creative bija labākais variants no visiem. Pats gan ipodu pa lēto paņēmu. Vēl vari paskatīties iRiver ražojumus. Kvalitatīvāki par ipodiem. Latvijā zinu tikai 1 tirgotāju - www.bmsmegapolis.lv/

Da gļuks kaut kāds drošvien. Pirms pasūti - uzzvani un noskaidro kas un kā. Tā kā taisies skatīties arī filmas, tad droši ņem 8 GB versiju. Pačeko salidzini.lv, tikai atceries, ka lētākajos veikalos mūždien prece nav uz vietas.

par to creative neko labu pateikt nevaru, klasesbiedrs nopirka 8 gigabaitīgo, noplīsa softs, aiznesa uz garantiju, iedeva jaunu. Jaunajam pogas pēc neilga laika atteica.

Ķīniešu padjobkas vispār nedrīkst ņemt.

Saņemieties, sakrājiet un nopērcit normālu, foršu pleijeri. Nedzīvojam tik labi, lai pirktu sliktas lietas.

Tie noname sūdi tikai smuki izskatās (bildītēs). Ātri atņirgsies, sūdīgi skanēs jau kopš dzimšanas utt. Viens ir kā viņi izskatās bildēs un otrs kā darbojas dzīvē. Nevajag līst iekšā ar gudru tekstu "Paskaties ebay!!", kur nevajag :thumbsup:

http://cgi.ebay.com/4GB-SLIM-MP3-MP4-FM-VI...1QQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.com/NEW-2GB-SLIM-MP3-MP4-F...1QQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.com/4GB-3-0-16-9-LCD-MP3-M...1QQcmdZViewItem

Sas man tu toch esi ..... Es nopirku tadu tieshi tadu 2 GB pedejais suuds SOFTS vnk BREMZEE pluss akis loti atri izladejas IDIOTS vnk doma kakautkas tads ir labs

Neiesaku pirkt kam fima ir Brige DIGX

Bet creative ir laba firma tikai nevajaga nopirkt tadu kuru nofeiko KINIESHI JAPANI VAI KAUTKAS CITS

Man jautājums par to Atmiņas karti. vot piem. es nopērku 4.gb ,un gribu vēl pielikt atmiņu.

Atmiņas kartes tips SDHC

SD

tas SD,ir tas pats,kas mobilajam SD,vai ir vēl kāda cita karte? Varbūt iedodat,kāds linkus uz šādām atmiņas kartēm priekš mp4.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...