Endijs_Dzerkalis Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 Es nopirku austiņas ar mikrafonu un gribu papļāpāt CS, bet mani dzird,ar kaut kādu skaņu(playback,es tā domāju) Kr4 arī Option-Test mikrafon ir tā stulbā čikstoņa un kaut kādas skaņas! Es noņemu Playback un man neskan austiņas, bet mikrafons labi iet(wtf), bet man vajag lai es dzirdu labi austiņās un arī lai normāli varu runāt! Kādi risinājumi, ieteikumi, esmu izmisis, jo domaju ka normālas austiņas ar mikrafonu, bet man sanāca riktīga šķrobe. Help!! O.k. Paldies! Eju gulēt XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
marens8 Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Paskaties ka štekeri nav izlekuši arā ka man te lec ikpa reizem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 15, 2008 Author Report Share Posted August 15, 2008 Man liekas tagad viss ir kārtībā Tur option noņēmu dažas lietas un uzliku dažas, un tagad viss kārtībā! Enīvei , Paldies par info! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 (edited) dažas noņēmi un dažas uzliki? man tas neko neizsaka, varbūt detalizētāku izrakstu, jo man ir tāda pati problēma. skype var tarkšķēt, ierakstīt balsi, bet iekš cs ir pilnīgs čau. Edited August 15, 2008 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 15, 2008 Author Report Share Posted August 15, 2008 Nu kr4 tev vajag atrast tādu Sound and Device Properties. Un tur tev vajag salikt pie Mikrafona savu mikrafonu Tad jāiet ir Pie Voice un pie Voice recording nogriez savu volume nedaudz, jo savādām ir dirsā. Tad izej Testu(Test Hardware) un tur saliec kā skan normāli, man Playback ir klusu un voice pa vidam... Tad visu sačinī un iztestē visu kā skan, un to visu var regulēt kā sirds patīk! Tad eju CS un pārbaudu vai mans mikrafons skan - Test mikrafon, ja skan tad viss kārtība, nogriežu Voice Transfit Volume uz pirmspēdējo(nu kr4 otro svītru) un arī Voice Recieve tā pat. Un man tad viss ir kārtība. Ja testā mikrafons neskan, tad meklē problēmu Sound and Device Optionā. Piemēram mana problēma bija - Man bija uzlikta mute visiem mikrafoniem. Tā kā man ir Realek HD Audio Manager, es tur visas mutes noņēmu un gualā, viss strādā, mož tev arī uz mikrafona ir mute uzlikta. Ja kaut ko saprati tad labi, ja izdodas - vēl labāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Vienkāršāk bija noņemt boost microphone gain cs`ā un windowsā. Ak jā, un tā ir problēma, nevis spams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 15, 2008 Author Report Share Posted August 15, 2008 Nu bet man tomer ir tā tizlā čarkstoņa, zb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 Skaņas karte, skaņas kartes draiveri, mikrafons, nepareiza konfigurācija. Viss šis var būt pie vainas. Iespraud mirkafonu kādā citā aparātā, mūzikas centrā vai kur citur. Pēc tam pārinstalē skaņas kartes draiverus. Tā teikt - izslēdz iespējas. Precīzāk zināsi, kur varētu būt problēma un uz to arī koncentrējies. Konfigurācija, skaņas kartes - grūti noteikt, kas pie vainas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 15, 2008 Author Report Share Posted August 15, 2008 ņā...nu mož nedaudz vēlak izprovēšu n0r3k ieteikto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 (edited) nospiežot to Test Microphone uzrodas dīvaina dunoņa/šņākoņa pati no sevis, izejot to hardware test, es attapos ar apziņu, ka manam miķim ir tendence piemest balsij vairākas atbalsis, kas kopā viedo to konstanto troksni (tas ir kaut kas līdzīgs, ja ausīm būtu uzlikta Huge Hall environment). neatminos, ka būtu ko tādu licis, kā to noņemt? tas ir normāli, ka es nevaru ieiet Sound recording un Voice recording Advanced opcijās? ļoti liekas, ka pie vainas ir arī draiveri, bet jaunus es nekādi nevaru atrast un novilkt. eversts man uzrāda šo: p.s. cs tas boost gain man sleedzas arvien iekšā kad izeju ārā no opcijām pilnīgs vāks, kaut kā caur visiem advanced sūdiem piežmiedzu to troksni un tagad varu sakarīgi ieklausīties sevī. vienīgā problēma ir tagad tas boost un transmit voice volume, kas atlec atpakaļ vienalga kā es viņus mainu. Edited August 15, 2008 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 16, 2008 Author Report Share Posted August 16, 2008 kaamis - man ir pilnīgi tas pats, būst atlēc atpakaļ un viss pārējais, un tas fakinās atbalsis un šņākoņa/čirkstoņa man neļauj pa mikrafonu normāli runā Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Endij, man the same bija,bet nez brālis kautko izdarīja viss iet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now