Jump to content
GIGN Forum

De_energy


pRopaaNS
 Share

Recommended Posts

de_energy

Apraksts: neliela DE mape ar viegli iegaumējamu plānojumu, 2 c4 spotiem un 32 spēlētāju spawniem. Tekstūras paņemtas daždažādas, kuru dēļ mape aizņem teju 3 MB. Mapei nekādu fps kritumu nevajadzētu būt, mapes plānojums ir sabalansēts abām komandām.

<<Nokačāt šeit>>

deenergy0000ud6.jpg

deenergy0001pi6.jpg

deenergy0002zy3.jpg

p.s. :fsckinsad: Nebiju domājis, ka saņemšos pabeigt tik ātri, bet piebeidzu beidzot... :superlol:

Edited by pRopaaNS
Link to comment
Share on other sites

Gandrīz katrs izmantotais wad fails sver 2x vairāk par pašu mapi, cik viņa tagad sver, nedomāju, ka atsevišķa wad taisīšana samazinātu diži izmērus... Bet kas zin, ar tādām lietām vēl neesmu nodarbojies! :>

Edited by pRopaaNS
Link to comment
Share on other sites

Shaura.. saspiesta.. un kastiiga.. Textuuras nesaiet labi kopaa. Par textuuraam es liktu.. 3/10. Nu taa par mapi lieku 5.5/10. Esi kruts pacenties.. noteikti uzchiniijis savu .wad'u... bet nu padomaa... tachu ar par tekstuuraam :).

Edited by shine
Link to comment
Share on other sites

Jā, mape nav liela, bet tas nav mīnuss, jo tas uztaisa šajai mapei raksturīgu gameplay, kura raksturs varētu atbilst mapes nosaukumam... Es pats uzskatu ka tas ir padevies labi! :) Tekstūras ņēmu pēc izjūtas, ja tev šķiet ka man tā izjūta ir galīgi dirsā, ka man jādod 3/10, tad ok... XD

Link to comment
Share on other sites

Cilveeks, kas laipni uznjem kritiku :). Ieteiktu piestraadaat pie zemes un sienu saskares.. un arii pie maju jumptiem.. kaadu savaadaaku tekstuuru uzlikt.. paskaties DD2 :). Vienkarshi tur smiltis ar sienaam saiet kopaa.. veel vari meegjinaat inferno variantu. Pedeeja skriina margas ar sienu nesaiet kopaa... par to arii japadomaa. Nerunaajot par to, ka visas kastes skriinos ir TAISNAS.. perfekti taisnas.. sagriez vinjas, lai radiit realistisku sajuutu.. protams tur pie augshas un apakshas tekstuuras japiestraadaa.. sagriezhot, bet taa nav liela probleema :).(var arii tikai pie augshas, ja apaksha nav redzema). Man vairak mape atgaadina labirintu ar sienaam.. nevis kaut kaadam maajam.. or smth. Piestradaa pie taa un bus smuki :). Protams es visu veerteeju tikai pec skriiniem.. jo man slinkums kachaat 3mb mapi! :(.

Link to comment
Share on other sites

A lol, cik tev ātrs internets ir, ja tev 3MB slinkums nokačāt? =D Anyway es būtībā gribēju mapi uztaisīt pēc iespējas vienkāršāku bez liekiem elementiem, tāpēc nav nekādi jumti, slīpās kastes utt... p.s. Mapē vēl ir pāris tuneļi, kuri skrīnos nav ielikti!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...