el_Moerto Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 (edited) Domāju tuvākajā laikā iegādāties portatīvo, izvēle tik liela un nevaru izlemt kādu ņemt, ko varat teikt par capital ražotajiem gauja datoriem? Izskatās jau tīri ok . Budžets +- tāds kā linkā redzamā datora cena. Cik citos forumos ātri pārlaidu acis pāri kopumā likās labi, tātad, vajadzētu kādu reālu personu kas ir lietojis/lieto kādu no Gaujām un reāli varētu pateikt + un -. Edited August 11, 2008 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
niger Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 nezinu par gauju, bet nesen arī bija doma pirkt laptopu un pakonsultējoties ar tā teikt speciālistiem man ieteica ņemt Toshibu. paskaties šito - http://euroshop.lv/piezimju_datori/noteboo...hiba_a300d_11t/ , dizains ir vienkārši ideāls un iekšas arī ir ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvaX Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Aivi, pakrāj labāk biku lielākam ekrānam Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted August 12, 2008 Author Report Share Posted August 12, 2008 Omg, lol, wtf, gay? Man nevajag lielāku ekrānu ! Principā man pat pietiktu ar 12 collām, vnk. uz viņa principā vispār netiks spēlēti geimi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 (edited) Tu nevari iedomāties, vai arī neesi aizdomājies, cik nenormāli besīgi ir kaut ko darīt uz tik maza. Man sistrai ir 13'' un, laigan viņai jau patīk, es ilgāk par 10 minūtēm pie viņa nevaru pasēdēt. Vienkārši browsēt webu ir diezgan pieņemami vēl, bet ja tev vajag browsēt webu, čatot mIRC un vēl Skype, kaut kādu mūziku klausīties + searchot kaut ko DC++ - tu no beša nomirsi. Bottom line - ņem 15.4'' EDIT : ok, pārfrāzēšu - Bottom line - Padomā par 15.4''. EDIT 2 : Un, protams, es pārlasijos un sapratu, kka ņem 12''. Hmm, nezinu cik liels ir 14'' dzīvē, bet tas nemaina manu ieteikumu padomāt pat 15.4''. Edited August 12, 2008 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted August 12, 2008 Author Report Share Posted August 12, 2008 Pag pag, te ir runa tieši par gaujām, viņas nemaz 15 collīgās nav, pēc 14 ir 17, manuprāt, tik lielu kluci staipīt nav jēgas un baterija arī ātrāk izlādēsies. Tas par tām 12 collām tik tā, šobrīd tēmēju uz to 14 collu gauju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Man vecajaa darbaa bij gauja pilniigi jauna, shanceja viss ok jauda arii pietiekosha, bet vinjai peec kaadiem 2 meeneshiem paarluza kaut kas kur klaviatuura un aptuveni 3 pogas luuzuma radiusaa nestraadaja! Ta jau komis labs par sapraatiigu cenu neko sliktu vairs neesu dzirdeejis iznjemot to savu nelaago pieredzi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Ja to dara visu vienlaicīgi ar Tile sakārtojuma logiem, tad varbūt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Fujistsu Simens darotri ir aguhena labie man pasham ir 15.4 collu un baterejia var turet man 5 stundas tur ir visadi baterija taupisanas rezimi utt Dizains ari ir okey utt Rekur manejais http://www.m79.lv/product/single/group/61/..._SIEMENS_Pa2548 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 (edited) Gauja ir ražota no šausmīgi draņķīgiem materiāliem - vēs sliktākiem nekā acer aspir'i. Mazbudžeta laptopu starpā samsung ir absolūtais līderis ar savu R60. Core 2 Duo T5450 1,6 procesors, 1Gb operatīvā, 120 HDD, smuks dizains, wi-fi, bluetooth, 15" - un tas viss par apaļiem 300 Ls . Edited August 13, 2008 by Surr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Dizains ari ir okey utt Rekur manejais http://www.m79.lv/product/single/group/61/..._SIEMENS_Pa2548 Tā ir jau pavisam cita cenu grupa . Un AMD procesors nav tā labākā izvēle portatīvajam datoram Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 nesen iepirku gauju vienam cilvēkam... tā jau forši - lv ražota (ķipa) prece par detaļām nestrīdēšos, jo nēesmu (s)experc kā surr, bet nu ja tiek meklēta kvalitāte, tad diezvai šis topiks tiktu veidots Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 jā, runājot par portatīvajiem. Tā kā es pašreiz skatos uz ~600-700ls vērtu portatīvo, tad es tā īsti nesaprotu, vai ņemt ati 3470'o vai ģīforsu 8400 gs. Un vēl kas: kas attiecīgajā cenu kategorijā ir kvalitatīvāki- asus vai hp? šobrīd mājās jau lietojas 2hp portatīvie un sūdzību nav, bet es tomēr vēlētos pajautāt, kā tad tur īsti ir ar asus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 HP ir diezgan pārmērīgi dārgas detaļas. Un no personīgās pieredzes ar HP portatīvajiem, tie ir vienkārši drausmīgi nestabili. Neko nedarot, vienkārši idle'ojot RAM use 40%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted August 16, 2008 Report Share Posted August 16, 2008 Jā, lietoju hp pavilionu(s), viens ir mazlite vecāks par gadu, otram kaučkur pusgads varbūt būs apkārt, pilnīgi nekādu problēmu, vienīgais, jaunajam mazliet ar WinVista vienu brīdi kkādi bagi leca ārā, bet tas laikam nav saistīts ar dzelžiem. Par noslogojumu- Ja man ar 2gb ramu un Vistu defoltā ir ~40% ram use, tad tas nav forši, jo teorētiski vajadzēja būt mazāk vai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now