Jump to content
GIGN Forum

Portatīvais

el_Moerto
 Share

Recommended Posts

Domāju tuvākajā laikā iegādāties portatīvo, izvēle tik liela un nevaru izlemt kādu ņemt, ko varat teikt par capital ražotajiem gauja datoriem? Izskatās jau tīri ok . Budžets +- tāds kā linkā redzamā datora cena. Cik citos forumos ātri pārlaidu acis pāri kopumā likās labi, tātad, vajadzētu kādu reālu personu kas ir lietojis/lieto kādu no Gaujām un reāli varētu pateikt + un -.

Edited by el_Moerto

Tu nevari iedomāties, vai arī neesi aizdomājies, cik nenormāli besīgi ir kaut ko darīt uz tik maza.

Man sistrai ir 13'' un, laigan viņai jau patīk, es ilgāk par 10 minūtēm pie viņa nevaru pasēdēt. Vienkārši browsēt webu ir diezgan pieņemami vēl, bet ja tev vajag browsēt webu, čatot mIRC un vēl Skype, kaut kādu mūziku klausīties + searchot kaut ko DC++ - tu no beša nomirsi.

Bottom line - ņem 15.4'' :)

EDIT : ok, pārfrāzēšu - Bottom line - Padomā par 15.4''. :)

EDIT 2 : Un, protams, es pārlasijos un sapratu, kka ņem 12''. Hmm, nezinu cik liels ir 14'' dzīvē, bet tas nemaina manu ieteikumu padomāt pat 15.4''.

Edited by minOrity

Pag pag, te ir runa tieši par gaujām, viņas nemaz 15 collīgās nav, pēc 14 ir 17, manuprāt, tik lielu kluci staipīt nav jēgas un baterija arī ātrāk izlādēsies. Tas par tām 12 collām tik tā, šobrīd tēmēju uz to 14 collu gauju.

Man vecajaa darbaa bij gauja pilniigi jauna, shanceja viss ok jauda arii pietiekosha, bet vinjai peec kaadiem 2 meeneshiem paarluza kaut kas kur klaviatuura un aptuveni 3 pogas luuzuma radiusaa nestraadaja!

Ta jau komis labs par sapraatiigu cenu neko sliktu vairs neesu dzirdeejis iznjemot to savu nelaago pieredzi!

Gauja ir ražota no šausmīgi draņķīgiem materiāliem - vēs sliktākiem nekā acer aspir'i.

Mazbudžeta laptopu starpā samsung ir absolūtais līderis ar savu R60. Core 2 Duo T5450 1,6 procesors, 1Gb operatīvā, 120 HDD, smuks dizains, wi-fi, bluetooth, 15" - un tas viss par apaļiem 300 Ls :).

Edited by Surr

jā, runājot par portatīvajiem. Tā kā es pašreiz skatos uz ~600-700ls vērtu portatīvo, tad es tā īsti nesaprotu, vai ņemt ati 3470'o vai ģīforsu 8400 gs. Un vēl kas: kas attiecīgajā cenu kategorijā ir kvalitatīvāki- asus vai hp? šobrīd mājās jau lietojas 2hp portatīvie un sūdzību nav, bet es tomēr vēlētos pajautāt, kā tad tur īsti ir ar asus?

Jā, lietoju hp pavilionu(s), viens ir mazlite vecāks par gadu, otram kaučkur pusgads varbūt būs apkārt, pilnīgi nekādu problēmu, vienīgais, jaunajam mazliet ar WinVista vienu brīdi kkādi bagi leca ārā, bet tas laikam nav saistīts ar dzelžiem.

Par noslogojumu- Ja man ar 2gb ramu un Vistu defoltā ir ~40% ram use, tad tas nav forši, jo teorētiski vajadzēja būt mazāk vai?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...