darek Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Pienāca diena kad vajadzēja izmantot, sen zemē nomesto, rūteri. Tātad, pieslēdzām, viss vairāk vai mazāk normāli. Tad jau sāka čakarēties(ar torrentiem) - vienubrīdi nelejupielādē, kaut sīderi ir vairāki desmiti, citu brīdi jau nesīdojas, kaut prasītāji ir vairāk kā vajag. Nu saprotams - kaut kas nav riktīgi ar tiem portiem. Ā, un lejā(kur rāda lejupielādes ātrumu) ir tā (!) zīmīte ar tekstu "no incoming connections". Nu tad vaina ir tajos portos? Nu ok, domāju iešu paskatīšos ko rādīs "port čekerā", apskatos - (...) Port 6881 does not appear to be open (...) Nu skaidrs. Ieeju zemāk norādītaja adresē p0rtf0rward.com - izdaru visu, kas tur norādīts. Cerību pilns eju(jau kuro reizi) port čekerā un bams, atkal izmet sekojošo tekstu ar (...)Port 6881 does not appear to be open(...) Ja godīgi, apsveru domu par rūtera nogalināšanu Tāpēc cilvēkiem, kuri ir gudrāki šajā lietā un kam vienkārši nav slinkums - glābiet rūteri. Ja kas jautājams - jautājiet Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeimoN Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Vari paskatiities uzstaadiijumus ruutera lapaa, kuru var atrast ievadot paarluukaa gateway adresi (win+r,cmd,ipconfig un tur vina buus). Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted August 11, 2008 Author Report Share Posted August 11, 2008 (edited) Tur jau tas foršākais, ka visus setingus esmu izpētījis, mainījis utt. Varbūt ir kaut kāds sīkums ko esmu palaidis garām - es nezinu. EDIT: Varbūt tik tiešām nepareizi tur mainīju tos setingus EDIT: Tagad atkal slēgājot utorentu, parādījās i lejupielāde, i augšupielāde, bet pēc kārtējas ieslēgšanas/izslēgšanas pazuda. Kas tur varētu būt? Edited August 11, 2008 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now