MeGaPiiLe Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 http://www.km.ru/magazin/view.asp?id=5BC2D...09280BDEEAB5009 it kā paziņas ir, ar ko rakt bunkuru, tik nez vai līdzēs.. Kurš domā braukt uz Jaunzēlandi? Ir jēga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs+ Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 http://www.km.ru/magazin/view.asp?id=5BC2D...09280BDEEAB5009 it kā paziņas ir, ar ko rakt bunkuru, tik nez vai līdzēs.. Kurš domā braukt uz Jaunzēlandi? Ir jēga? bunkuraa bus briva vieta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted August 9, 2008 Author Report Share Posted August 9, 2008 LOL, tas bija joks.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 Tu vareji kaut ko no taa partulkot ar saviem vardiem,jo tadu raxtu galiigi nevelk krieviski sakt burtot Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted August 9, 2008 Author Report Share Posted August 9, 2008 Cik sapratu , ASV kongress uzsauca Krievijai Kodolieroču karu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 hehe interesanti, ka km.ru zina par to, bet neviens no lielakajiem pasaules medijiem nezina Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 kārtējais bullšits,nekas nebūs Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 Nu žopa ir 3šais un pēdējais pasaules karš! Tā jau kas tur bij sarakstījis to kalendāru līdz 2012.gadam inku?maiju?acteku? Viņs jau laikam zināja ka tāds būs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 PROTAMS Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaskuSeperatists Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 Raksta autors nedaudz gribēja dramatizēt un virsrakstā tēlaini izteicās, nekāds kodolkarš netiek pieteikts, tam visam ir sakars ar likumprojektu par kodolenerģiju. ASV nevēlas vairs sadarboties ar Krieviem jautājumos par kodolenerģiju or smthn like that. Kāds skolā nemācījās krievu valodu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 Sveiks, idiot! Kad paaugsies un sapratīsi, kas slēpjas zem tās frāzes "ядернaя войнa" aka "atomkarš" piekāp. Nekāds karš, nekādas atombumbas, bet gan KODOLENERĢIJA aka atomenerģija, nevis bļad kodolieroči. Tev liekas, ja ir iesaistīta vārda sakne "atom-", tad obligāti tie būs atomieroči un atombumbas. Beidz Red Alert spēlēt un pamācies, kaut uzprasi kādam no vecākiem ko tas nozīmē, nevis tukši dirs te pa forumu. Idiots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 man ar krievu valodu arī nav švaki bet tādu vārdu kā ядерную arī nezinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted August 9, 2008 Author Report Share Posted August 9, 2008 (edited) raprock , ja Tu to saki man, tad izlasi šito:Kuilis: sveiks uztaisi topiku spamā ar nosaukumu OMG un deskiption pats kādu gribi, un pašā topikā ieliec šo te linku http://www.km.ru/magazin/view.asp?id=5BC2D...09280BDEEAB5009 man noņemtas tiesības postot līdz 1dienai iepriekš paldies smile.gif MeGaPiiLe: pasaki, par ko tur ir un tad ielikšu.. Kuilis: ASV kongress uzsauca Krievijai Kodolieroču karu... es nez vai tā ir taisnība vai kā, varbūt dzeltenā prese or what..mērķis ir noskaidrot ko gignieši domā šajā ziņā smile.gif Edited August 9, 2008 by MeGaPiiLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 moz kuili vareji nahuj pasuti? www.cnn.com ieejat no sakuma. Megapile tu darisi ari visu ko tev palugsu? klau man te majas pita auklina 0,22 ir, vajag parbaudit vai tures saminu mazu. atbrauksi? es pa to laiku piesiesu auklu meza pie tada papravaka priedes zara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvaX Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 Es jau nodomāju ka gals klāt un pārdevu visu iedzīvi un naudu iztērēju... Kurš man tagad to kompensēs!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now