Jump to content
GIGN Forum

Problēma


Kiwix
 Share

Recommended Posts

Šaubos, ka tas čalis ir tik stulbs, ka ies sist nepilngadīgus bērnus...

Pats esmu pīpētājs, taču man arī riebjas nonākt piepīpētā telpā, ja manā kāpņu telpā kkādi sīkie pīpētu, domāju, ka es viņiem izteiktu diezgan līdzīgus draudus.

Link to comment
Share on other sites

Tieši tā, varbūt no sākuma palūdz saviem draugiem, lai viņi tur nepīpē, un lieta darīta. Nahuj Tev būtu Jāklausās pārmetumi par citu izdarīto?

jā, bet kāda hrena pēc pie kiwix'a viņi lien? Saprastu viņa draugiem lasītu morāli, nejau viņiem lasa. Kiwixa vietā vienkārši pasūtītu nahuj, ja atskaldītu, draugu barā atskaldītu to loxu.

P.S Bija viens konflikts saistībā ar mūziku, kaimiņiem piebesīja ka 21-22 vakarā klausās mūziku.( + vēl dzīvoklim plānas sienas.), bet beidzās nelabi, draugu atspārdīja un salauza roku un 2 pirkstus, a lohs kas viņu sita daļēji atsmērējās, samaksāja naudas sodu 500 Ls ( tikai par lauztiem pirkstiem ) un no cietumsoda izvairijās jo bija paziņas mentos.A par roku - tjip pats no trepēm nopisās...

Atriebāmies kompānijā. 3 mēnešus mozgus čuvakam pisām, un neko mums nevarēja izdarīt. Viņa smukajai 2006 gada Aviensis no 4 riepām izdzīvoja 1 ( paveicās maitai, nazis salūza ), Katru nedēļu durvis bija nomīztas, nočakarētas mozgas ar pastkastīti, vietējie krutie urlas pēc mūsu lūguma nodirsa čuvaku.

Edited by Kuilis
Link to comment
Share on other sites

Jūs vispār problēmu izlasījāt ?

... Viņi man piesienās par to, ka es un mani draugi pīpē aiz mājas

Kur ir teikts, ka tā ir kāpņutelpa ???

Čaļi, nesagroziet faktus. Bez maz vai kā baumas, kur katrs pieliek kaut ko klāt.

Link to comment
Share on other sites

Kāpņutelpa, kurā dzīvo kaimiņš, dzīvo arī viņš. Ok, es kaut ko nesaprotu.

Kiwix, palīdzēsi ?

Ja tā pīpēšana notiek kāpņutelpā, nevis aiz mājas, kur tas nevienam netraucē dzīvot, tad es ņemu visus savus vārdus atpakaļ un nostājos kaimiņa pusē. Tas būtu tikai pareizi, ka viņam ir iebildumi.

Link to comment
Share on other sites

:thumbsup:

pašaizsardzības nolūkos jau varētu kādu šnicel nogriest :D , bet ja nopietni vispar sen sen kad biju sīka desa ar parīs draugiem vienu čali gribējam atsist ja , bet kad es patrapijos ar vinu 1 vs 1 šis izvilka nazi un nac man virsū, kr4 prikols tads ja es unreali parmīzu jēgu taja brīdī :D un mikro sekundes laika ar savu bmx jau biju gabalā :P

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...