SuperRembo Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 (edited) http://www.m79.lv/product/single/group/16/...SATA_2_GLAN_ATX Uz si te mobo skatos ram, interese konkreti dd2,2gb gabala, 800mhz. Veikals kura luru m79, bet nekadi nevaru iebraukt a4kiribas 20ls-50ls ja sie nosauktie parametri ir vienlidzigi. Varbut firma un taimingos visa dela, un kaut kados non ecc un ecc. Tapec velos jusu piedavajumus dzirdet, kurs butu tas labs variants, servera rami neinterese. Un cenai nepieversiet uzmanibu, galvenais ir kvalitate un stabilitate. p.s Sapni piepildas, visu komplektu faksu pc ^^ Komplektacijas uzmetums pc.rar Edited August 9, 2008 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 (edited) Nu iedod linkus uz tiem ramiem. Mans variants būtu, ka dārgajiem ramiem ir krutāka ventilācija un dzese, un viņi strādā 3x labāk. Pašam tādi ir. Edited August 8, 2008 by icecube Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 8, 2008 Author Report Share Posted August 8, 2008 http://www.m79.lv/product/single/group/24/...Lifetime_warr__ UN http://www.m79.lv/product/single/group/24/...MM_CL5_DUALRANK Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 8, 2008 Author Report Share Posted August 8, 2008 Atstaj sos pasus labi izskatas, vai ari nem kur mazak. Bet pa temai, ram izvele ir viena ta teikt no atbildigajam, nemot vera ka veikala kad sutu sad tad japarsuta, jo pardeveji nepareizu ram izvelas un mobo neder. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 sr, nu ko tu tur dirs. Pārdevēji nav vainīgi, ka tu neesi spējīgs neko normāli pastāstīt, paskaidrot utt. Un viss gigns zin, ka tu neesi spējīgs to izdarīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 8, 2008 Author Report Share Posted August 8, 2008 es jau agrak pats ram neizvelejos atsaju pardeveju zina, es ta teicu, un vinu atsutities sad tad negaja kopa ar mobo, viens gaja 2 nee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 Nu tur taa lieta kar taa pat kaa mashinam Nosaukums var maksat vairak neka pati prece bet lieta taada ka kingston RAM ir tiesam labi bet a-data ir taa nu 50 uz 50 var nemt neko sliktu nesaku . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 9, 2008 Author Report Share Posted August 9, 2008 Luk komplektacijas uzmetums. bet vina vel nava galiga pc.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 Nu rami ir labi, tikai tu tiešām domā, vajag 8gb? mby es pārpratu, bet man izskatās 2x4gb Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 ĻOTI LABA KOMPLEKTĀCIJA SR. TU TIEŠĀM DAUDZ RUBĪ. ktnxb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 Ja viņs daudz rubītu, tad netaisītu par katru SĪKUMU, BĻA LOHS TU ESI, topiku.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 Ali, esmu spiests tev piekrist. Bet neapcelsim SuperRembo. Lai piepildītu sapni ne to vien darīsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 (edited) Varbūt vari pateikt kāpēc tev tāds kompis vajadzīgs? Ja pirktu ar domu uz priekšdienām, tad pagaidītu līdz jaunie Intel Nehalem nāks ārā. Paga, lol. tu takš esi mukard no boota.. Ok, viss jasna. Varbūt paklausies, ko tev tur saka? A!? P.S. EJ NAHUJ (vienkārši gribējās pateikt ) Edited August 9, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 A, tev monitors kāds ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 Monitors ar ir vajadzīgs? Man, vislaik, likās, ka galvenais nopirkt kompi par štuku.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 Laikam man līkas rokas, bet plati ar tādu nosaukumu nespēju atrast asus lapā. ja pa tādu naudu ņem plati, tad vajadzēti tākā ņemt ar DDR3 atbalstu ko ne? Ko tu tur sākumā muldēji par ECC. Ņem non-ecc, jo ecc ir domātas serveriem. Es jau nu labāk pa to štuku paņemtu elitāru mauku uz stundu, bet tas jau esmu tikai es... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 9, 2008 Author Report Share Posted August 9, 2008 nu detalas jau ir nokomplektetas. dd3 negribas, par ecc jau uzzinaju. So te papirinu rar faila es nokopeju no boota, paris idejas pasmeelos. treskart mans niks tur ir sharky89 noblokets un lamzs. Ceturkart doc fails manejais. mypc.doc Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 Nokoplektētas nozīmē, ka vairs nevar mainīt pasūtijumu ? Lūdzu saki - jā, LŪDZU. Katrā ziņā, kad būsi savu tūkstošvērto kasti iegādājies, gudriniek, iesposto te, kas tev tur beigās salikt, ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 9, 2008 Author Report Share Posted August 9, 2008 ok. Pirmdien tiks pasutis jau konkrets modelis. Kad atnaks garaintiju iekopesu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now