worm Posted January 5, 2005 Report Share Posted January 5, 2005 Tatad cik noprotu ir dazhi, kas velas ziedot, bet negrib nekadas saistibas ar banku. Macho kaut kad pirms laika teica, ka buus tik laipns un satiksies ar visiem privati kaut kadaa noteiktaa laikaa... butu forshi ja te apspriestu iespejamos datumus, kaa arii noskaidrotu potencialos ne-caur-banku ziedotaajus... Paldies par uzmaniibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 5, 2005 Report Share Posted January 5, 2005 ar miitu tiekos riit. veel ordinaarijs shodien deva zinju. ar to kauko sarunaashu. Ai fak un baarklijam aizmirsu pazvaniit..... bet nu taa vairaak neviena jau iisti nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted January 5, 2005 Report Share Posted January 5, 2005 huh ? ko es.. uz liepaaju jau neviens nebrauks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted January 5, 2005 Report Share Posted January 5, 2005 macho , tik atceries , es esmu pamatskolas grupaa , un mums garais starpbriidis atshkjiraas no vidusskolas Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 5, 2005 Report Share Posted January 5, 2005 blje tas bija autsaideris... es tak juus jaucu regulaari... nomaini niku pret TIIGJERIS (viens no jums) vismaz varees atshkjirt myth, es pie tevis ap 10 pieskrieshu.... vai nu 09:50 vai arii 10:40 - iztiksi bez vienas piippauzes p.s. siikais edited: oi izraadaas tas bija outlawz.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 5, 2005 Report Share Posted January 5, 2005 ha. ok, lai nebuutu tik bezjeedziigs posts, atljaushos pateikt, ka es pats tev uzzvaniishu kad tev vajadzees vilkties uz shuci. bet ha tomeer . Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 5, 2005 Report Share Posted January 5, 2005 stulbais feisinsh ar burvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted January 6, 2005 Report Share Posted January 6, 2005 gaidiiju , kad zvaniisi , bet nesagaidiiju kaa taa? mosh riit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted January 6, 2005 Report Share Posted January 6, 2005 tad kad nebuus slinkums 10 latjikus ziedot tad arii tev macho uzvaniishu , mobiilains man ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 6, 2005 Report Share Posted January 6, 2005 gaidiiju , kad zvaniisi , bet nesagaidiiju kaa taa? mosh riit? da bljin sorry, es aizguleejos.... riit gan tochna buushu... uzzvanishu.... cikos tev tur garais starpbriidis saakaas? 10:30? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 6, 2005 Report Share Posted January 6, 2005 siikajiem 10:40. 10.-11. klasees bij 11:30. p.s. burvis pawnzo. un man uz jaunaa semestra stundu saraksta otraa pusee rakstiits 13:37 (laiks, cikos izprinteets). taa ka edijs rullee fo shou. aaij! (luudzu, sheit jums velviens pieradijums tam ka edijs nezheligi rullee) Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 myth reaals []D [] []V[] []D dzheks. respect *uzsit ar duuri pa kruutiim peec tam divreiz iztaisno roku uz priekshu* ak un taads reaals iet uz makdonaldu eest ^__^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 tur mani visbiezhaak sastapt var Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 [offtopic] myth, ja normaali zini angleni, kaadu dienu noskaties "supersize me". DC daudziem ir. beigaas mosh sakraasi vairaak naudas, ko ziedot [/offtopic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted January 10, 2005 Author Report Share Posted January 10, 2005 pssss offtopikus varat taisiit citur pzl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted January 14, 2005 Report Share Posted January 14, 2005 eeeu, macho, kad tu savu dupsi liidz centram atvilksi, ibitiit matos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 14, 2005 Report Share Posted January 14, 2005 shodien 16:30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted January 14, 2005 Report Share Posted January 14, 2005 ja veel tas faktiski buutu centram (Riigas centram) tuvaaks centrs tad buutu bijis daudz jaukaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 16, 2005 Report Share Posted January 16, 2005 nu lolita - tu man 17:00 uzzvaniiji, nevis 16:30 kad es biju pashaa centra sirdii... enivei viss labs kas labi beidzas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 (edited) Woow gignam probleemas, buus jaapaliidz. Mees ar duh droshvien paarskaitiisim kaadaa 24. feb ( nezinu pa duh 100%iigi ) pa 10 ls. Bet nejau tapee es te rakstu. Es 4. apriilii braucu uz iiriju pelniit naudu un tapee man buus biki liekaa nauda un taapeec man rodas jautaajums pa kaadu summu var tikt ieksh gign klana? P.S. jaunaakaas zinjas no DuH: Vinjsh varees noziedot kad atsaaks straadaat kautkaadu suminju. ( ap aprilja beigaam) Edited February 1, 2005 by !G! >>Orc Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 1, 2005 Report Share Posted February 1, 2005 nu enivej. Tika panjemts krediits (juus droshvien par sho nebuusiet informeeti). Taa kaa atmaksaats vinsh tiks vismaz 10 meeneshus tad paliidzeet vareesiet arii veelaak. Serveris gan buus "nedaudz" aatraak Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted February 1, 2005 Author Report Share Posted February 1, 2005 Es 4. apriilii braucu uz iiriju pelniit naudu un tapee man buus biki liekaa nauda un taapeec man rodas jautaajums pa kaadu summu var tikt ieksh gign klana? ne jau nauda izshkjir to vai tiec vai netiec gign klanaa ok arii ja tu tur baigo pikji iedotu un tiktu klanaa, labak no taa tev nekljuutu... klanaa pa visam vienkarshi ir pazistami ljaudis, ar kuriem gadaas satuset un iemalkot pa kadam alinjam (macho gadijumaa laikam ar "kaadu" alinju nepietiks) pietam ja tu brauc uz iiriju, tad jau vel jo mazak tev vajadzetu par shadaam lietaam uztraukties kaa jau visur raxtiic, neviens nespiezh tev baigo naudu dot, pilnigi pietiek ja tu noziedo kaadus 10-20ls, un gan jau kadreiz mes atlidzinasim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now