Jump to content
GIGN Forum

Kkads Virus ?

alexx92
 Share

Recommended Posts

jau kadu labu laiku mans otrs PC nereali bremzee, internets vispar tikpatka neiet entas adreses vispar nevar atvert pat gigna adresi nevar dabut valja :P tapec izmantoju citu pc lai noskaidrotu kas pa sh*t, esmu izskenejis ar vairakiem antivirusiem to datoru,, neko neatrod vispar kas tas varetu but aaa un dazreiz uzlec kkada adrese diezgan (diezgan pagara) un taja iekljauta mana ip un vel visadi.

kr4 moshk kads zin ka to lietu var neitralizet lai atkal viss ietu normali citadi zb jau tas pc shas iemetishu vanna.

shodien no rita izdomaju pierubit un paluret kadu filmu pekshnji izmet ka "virtual memory is low" tgd vispar neko negrib ladet nu es izdomaju padzest history utt neliidz tikunta tas pats.

aa un vel shis i senak bet tikunta lai nav jataisa vel topiki. zinat to lietu ka iezimejot kadu failu (tur propertiis un hiden) pec tam panjemot folder option lai nerada tos failus kr4 es taa agrak slepu savus pronjukus :P tatad viena diena vairs nevar dabut lai vinsh atkal raada tos nosleptos failus :D nenu vispar tajos opt nospiezhot "show hiden files" un apply paris reizes refreshojas logs un vis butiiba nekas nemainaas, un gribeju zinat moshk ir kkads cits celjs lai dabutu prom tos failus.

aceros ka sen sen kko es mainiju PC dziilees lai nedaudz atrak rukatu bet vairs nepateikshu kur tas bija, mebe y tam ir kads sakars ar to ka vairs nevar .

kr4 plz palidzat ar shim problemam

Izklausās tev kārtīgi kompis sajāts, tāpēc ceru, ka tev windows un progas ir uz atsevišķa HDD. Paņem un uztaisi windows reinstall un vairs pr0nu nemeklē ļevajās adresēs :D

Edited by cash^

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...