Kefiirs666 Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Esmu nolēmis iegādāties autortiesības! Cik, apmēram, varētu maksāt? Protams, ja kāds zin un varbūt pašam arī ir noslēgts līgums ar LAA (Latvijas Autortiesību aģentūra) Es vēl gribēju uzzināt cik, apmēram, ir jāmaksā nodokļos! Varbūt tie 25% (ienākuma nodoklis), bet tas ir preces pārdošanas laikā vai arī, piemēram, man ir jāsamaksā kādi 200 Ls, kad es slēdzu līgumu? Un kā Jūs domājat vai tur varētu noslēgt līgumu, kurš aizsargātu datora programmu? Nu taču daudzām programmam ir COPYRIGHTS, varbūt var? Karoči esmu pilnīgā neizpratnē Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 http://www.autornet.lv/tiesibas/ Pirmais links gūglē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Ko nozīmē "iegādāties autortiesības"? Ja tu kaut ko radi, tad tev jau uz to defaultā ir autortiesības. Iegādāties izklausās vairāk pēc atpirkt kāda cita autortiesības uz kaut ko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now