Jump to content
GIGN Forum

Atkartoti Gribu Vairak Atbilzu Joprojam Neko Nesaprotu :(

ShakE
 Share

Recommended Posts

Sveiki,man pieder pub serveri nu jau apmeram 2 menesus vins jau ir ieguvis tiri lielu popularitati bet taka es domaju kad ar to es varetu iegut kautkadus realus lidzeklus nu taka naudu es jau itka butu nopelnijis bet pagaidam esu ieguvis tikai wos.lv kodus ar kuriem pacelt ssavu majas lapu aukstak es velejos uzinat kur es varetu iegut saucamo sms shop kur varetu pardot dazadas lietas!!! par tiesam es doamju realu naudu varbut nelielu bet kaut nedaudz un no cik gadiem es to varu izdarit kada ir apmeram ta iesakum nauda lai noslegtu liigumu vai ari tas ir iespejams izdarit caur internetu??? blink.gif

piedod atvaino bet es tev nespeesu paliidzeet jo man nepatik likt komatus jo skola es nemacijos un vel man nepatiik taisit teikumus un rakstit ar garumzimem vai vismaz saprotosa veida es gribu pelnit naudu bet esmu par mazu lai stradatu mamma man nedod naudu tapec es veletos nopirkt tramvaju un braukaties pa pilsetu domaju varit normalu biznesu ar cs serveriem man bija doma likt ieksa plikas sievietes par maksu bet ja mama piekers bus sudi tapec ludzu es gribu naudu

Paldies par uzmanību.

Edited by MeGaPiiLe

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...