C-vitamins Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 (edited) mans ninja defuse! http://yy.lv/upload/index.php?ACT=4&f=153776&ext=DEM te ir! PUBA! Edited August 5, 2008 by C-vitamins Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 wtf? man būtu jaskatās demo un jāmeklē tas moments? chalīt uztaisi movie Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 uztais tač movie Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 aj sodien speleja c vitamins. baigaa zurka blje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 1. demo? 2. cik nu esmu manijis tevi ingame, tad tur nekas dizs noteikti nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 Epix tev vārdu salikums "Ninja defuse" kautko vispār izsaka? btw autoram : uztaisi movie un nohostē uz ( gotgame, baltgame ) kādā no šiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 (edited) btw autoram : uztaisi movie un nohostē uz ( gotgame, baltgame ) kādā no šiem a tu pats vispār kaut ko sajēdz no ninja defuse? var būt gan sarežģīts ninja defuse, piemēram, kad tu sēdi kaut kur spotā, un tev vislaik garām skraida teriki, bet tu noturies nešaut un kad palikušas, 7-8 sec, izlīst un adefjūzot. Bet var arī būt leims ninja defuse, piemēram, ir situācija 1 vs 1, teriks uzliek c4, un kā bots aizskrien kaut kur vispār miglā un ct atmīnē. TJIPA NINJ@ DEFUS3. Tākā esmu redzējis kā c vitamīns spēlē, droši varu teikt ka tas nebija 1. variants. Edited August 6, 2008 by Invincible Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 MAn bija kaut kas līdzīgs ko teica Inv. Kr4 uzlika bumbu A, es ruhsoju 1Ts novācu kurš lēca(skaists frags) un bez Kita atmīnēju kait gan bija dzīvi vēl 5Ts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Type-RS Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Pubaa Ninja defuse manupraat ir uztaisiit daudz vieglaak nekaa ieksh cw , jo reali , tie speletaaji biezhi vien speele , taa , na sharu ar principu , ja pamaniishu noshaushu Bet nu muviku jau nebuutu slikti redzeet , to situaaciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now