Jump to content
GIGN Forum

Datoru Seks

SchWarZ ;)
 Share

Recommended Posts

Tatad mes te ar vienu comu domajam, ka vaidzetu kadu dienu kad bus brivaks laiks saslegt datorus lanaa, vienkarsi vienu nakti nokapat kontru lidz pat ritam.. Pats varu izkirpit maksimums lidz kadiem 1(nav jau vairs ta ka kadreiz, jauniba :) ), ta pa 2 lidz pat ritam mosk varetu normali uzrambaat.

Jautajums tads kas tur izti ir vaidzigs, kadi vadi jeb kads uber minidatorins? Un cik vis tas prieks aptuveni varetu izmaksat ko?

Ja tev nav modems ar wirless protokolu tad tev vai viņam vajag 2 tīkla kartes, viena, kur iespraust vadu no modema uz kompi un otra, lai iespraustu vadu, kas savieno abus kompjus caur tīkla kartēm un tas arī viss.

Vads maksā lēti, abi gali tādi paši, kādi spraužās tīkla kartēs. Pārējo visu dara softveirs. Softveirs itkā nekāds dižais nebija vajadzīgs, laikam visu varēja sačinīt My Network pleisā.

Ā, jā, abiem jābūt vienādām operētāj sistēmām.

Blaa tas modems.. Man it ka ir D-Link Routeris ar to wirless suudu, bet tas tacu neder? :) Nja + ari modems kas nak defulta ar latelekom netu, bet manuprat tas ir pats prastakais kads vien ir redzets..

Edited by SchWarZ ;)

Paga, ja tev ir rūteris, tad tas ir daudz vienkāršāk, tad tikai vaig vienu galu iespraust rūterī un otru otra kompja tīkla kartē un tad pārējo dara softs.

Un tas ir tīri pofig kāds modems, galvenais, lai tev ir nets, ja grib abiem kompjiem netu.

Kr4 se ku reku sakas problemas, tagad mes smuki sasledzam.. Kr4 interneta vads iet ruteri, un tad no rutera atiet divi vadi no rutera uz abiem pc, mosk kaut ko nepareizi esmu sapratis, bet nu internets, nu nekas neiet.. Varbut vel to ruteri konfiguret, jo man majas bija pdsl kas iedala tur kjip automatiskas ip caur to ruteri, bet coms pie ka sledzam vinam kjip ir reala ip.. Nu mosk kads zinos vel var ko pateikt?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...