Jump to content
GIGN Forum

Dazhas Cs Servera Mazaas Probleemas

Recommended Posts

Taatad..

Kur la ies nomainu lai man ir time limits lielaaks ieksh game nevis 20 min ka man tas ir pashreiz , bet es gribu uz 40.. cik zinu jamaina tas ir ieksh server.cfg faila tur es kko nomainiju uz tam 40 min , bet nejiet why??? luuk- - - - - :blelohs:

// This config file is executed on server start.

// disable autoaim

sv_aim 0

// disable clients' ability to pause the server

pausable 0

// default server name. Change to "Bob's Server", etc.

hostname "Counter-Strike 1.6 Server"

// maximum client movement speed

sv_maxspeed 320

// 40 minute timelimit (?????)

mp_timelimit 40

sv_cheats 0

// load ban files

exec listip.cfg

exec banned.cfg

exec booster.cfg

mp_roudtime 7.00

mp_freeztime 0

mp_flashlight 1

------------------------------------------------------------

un vel otraa probleema noladeju hpk no shejienes (http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=59602)

tur taj .sma faila jau ir uzlikts lai kikotu uz pingu 200 , bet es gribu lai kiko uz 100 es esmu nomainijis no 200 to skaitli uz 100 un saglabaju , bet in game man rada to 200 kas par lietu kur kkas citur jamaina vai kas?? :slap:

------------------------------------------------------

new HIGHPING_MAX = 100 // set maximal acceptable ping

tieshi to es nomainju uz 100 no 200 varbut kkas cits jamaina??? apgaismojat mani :muahaha:

amxx.cfg ieraksti mp_timelimit 40. Ja neiet, tad kaads plugins to maina.

2. Nokompilee tachu pluginu <_<. paskaties vai nav kaads cits cvars :o. Or maybe tur ir errori kompileejot :o. Ej izmanto amxmodx.org web compiler.

Edited by shine

2. Nokompilee tachu pluginu <_<. paskaties vai nav kaads cits cvars :o. Or maybe tur ir errori kompileejot :o. Ej izmanto amxmodx.org web compiler.

ok ir sanaca , bet kas ar to hpk.. :( :( to ari dikti vajag uz 100 ne 200 es tak nomainiju to ciparu , bet mosh vel kkas kkur jamaina? help

Panjem manu ieliku i hpk.amxx gan hpx.sma ka jau citi saka ka dodot amx var bus vina kkadi sudi salikti ka sachakare serveri ja nebaidies tad vari likt uzreiz manu amxx failu tur ir uzlikts hpk uz 102 lai kicko un sma failam ari ir jau uzlikts 102

hpk.rar

Edited by dumidors

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...