Invincible Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 (edited) Tātad jau kādu labu laiku ir doma kaut ko foršu uzspiest uz T-shirta, bet kad gribu kaut ko foršu atrast, nekā nav, a kad nevaig tad visu laiku pazib foršas bildes. Tātad, vēlos redzēt Jūsu ieteikumus, gribas ko mega nereāli foršu uzspiest (kā man patīk šitas smaidiņs ) Kuili: lūgšu to pasu ko FaCe'am, neraksti nekad mūžā manis veidotajos topikos. Edited August 3, 2008 by Invincible Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuilis Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 (edited) būs labs Edited August 3, 2008 by Kuilis Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 (edited) Kaut ko līdzīgu kā šim cilvēkam uz krekla: http://www.draugiem.lv/gtop/?g0uoem8 =] EDIT: Kuilis :superlol: Edited August 3, 2008 by MeGaPiiLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 apciemo t-bodi un pašķirsti katalogus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted August 3, 2008 Author Report Share Posted August 3, 2008 (edited) Es no laukiem. Viniem webs nav? Atradu viņu webu. Bildes nekādas dižās tur nav, vienīgi teksti, bet es gribu bildi. Edited August 3, 2008 by Invincible Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Vai vieglāk nav vienkārši pasūtināt no interneta? Viens piemērs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted August 4, 2008 Author Report Share Posted August 4, 2008 Viens piemērs he he Interesants webs. Būtu forši aiziet uz skolu ar kaut ko tādu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Kas foršs man, nav foršs tev. Ja nevari izdomāt stilīgu tekstu vai dajebko, ko uzlikt uz krekla, tad tu esi pozeris un tev to kreklu reāli nevajag, jo tev nav mesidža. Vot tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 ahahahahhahahahahahaha šito man vajadzēja 2reiz izlasīt, jo ātri lasīju un nesapratu :D BEST EVER !!!! http://www.tshirthell.com/funny-shirts/tho...ace-last-night/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted August 4, 2008 Author Report Share Posted August 4, 2008 (edited) Nejau visiem ir tik kruta izdoma, lai izštukotu tik asprātīgus tekstus. Btw, es jau īstenībā meklēju bildi nevis tekstu. Tagad domāju, ka uz shirta jaliek pedobears (ne tas kas man parakstā) domāju šis būtu labs. Edited August 4, 2008 by Invincible Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakh... Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 http://i27.tinypic.com/2eq5swo.jpg ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 (edited) Tas tshirt hell sūta uz LV? Tur daži vienkārši ir tik labi, ka nevar nepasūtīt *lančbreiks iet uz beigām... jātinās prom* Edited August 4, 2008 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Jā, sūta gan. Pēc noklusējuma gan noplēš pāris papildus dolārus, bet ir tā vērts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now